Днес, 05.03.2020 г., под ръководството на Окръжна прокуратура - Благоевград,

...
Днес, 05.03.2020 г., под ръководството на Окръжна прокуратура - Благоевград,
Коментари Харесай

17 души са задържани при акцията в Разлог

Днес, 05.03.2020 година, под управлението на Окръжна прокуратура - Благоевград, се организира профилирана полицейска акция на територията на гр. Разлог и с. Баня.

Участващите в нея чиновници в бранш „ Специализирани полицейски сили “ в отдел „ Охранителна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи гр. Благоевград и районно управление (на МВР) Разлог са ревизирали 214 МПС и 239 лица. Задържани са 17 лица. Съставени са 21 акта за открити административни нарушавания и са издадени 42 фиша по Закона за придвижването по пътищата.

Полицейска акция се организира в Разлог

Към сегашния миг, вследствие на осъществените дейности, са разкрити три закононарушения - разстройване на осъществяване на правосъдно решение, кражба и открита непозната движимост, за която не е било обявено на притежателя в законоустановения период.

Образувано е досъдебно произвеждане за нелегално държане на високорисково наркотично вещество. Събрани са сведения за държане на акцизни артикули без български бандерол – цигари и алкохол, на бойни патрони без позволение и наркотични субстанции (канабис).

Мащабна спецоперация в Русе

Специализираната полицейска акция се реализира по линия на противопоставяне на битовата престъпност и за определяне на лица, против които се водят повече от две досъдебни производства по предписание на основния прокурор, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР