Днес, 02.08.2021 г., в изпълнение на решения от заседания на

...
Днес, 02.08.2021 г., в изпълнение на решения от заседания на
Коментари Харесай

Нови заместници на Владимир Сираков встъпиха в длъжност в Окръжна прокуратура-Враца

Днес, 02.08.2021 година, в осъществяване на решения от съвещания на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет, Силвия Миленкова и Елена Станева – Кирова встъпиха в служба като заместници на административния началник Владимир Сираков – заместител окръжни прокурори в Окръжна прокуратура – Враца.
Прокурор Силвия Миленкова е приключила висшето си юридическо обучение в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. През интервала 1999 година – 2004 година е работила като прокурор в Районна прокуратура – Враца, а по-късно в Окръжна прокуратура – Враца. Била е наблюдаващ прокурор по едно от първите каузи против проведени незаконни групи в страната - групата на Йордан Тонов, основана за разпространяване на наркотични субстанции и склоняване към проституция.
Прокурор Елена Станева – Кирова е приключила висшето си юридическо обучение в Югозападния университет „ Неофит Рилски “ в Благоевград. От 2003 година до 2010 година е работила в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи гр. Враца. През 2010 година с Решение на Висшия правосъден съвет тя е била назначена на служба „ младши прокурор “ в Районна прокуратура – Враца, а от 2018 година е нараснала в сан „ прокурор в Окръжна прокуратура “. Прокурор Станева – Кирова е избрана за представител на Окръжна прокуратура – Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР