Дмитрий Пронин, генерален директор на завода, написа в канала си

...
Дмитрий Пронин, генерален директор на завода, написа в канала си
Коментари Харесай

Ново 20: Москвич няма да бъде копие на други модели

Дмитрий Пронин, общоприет шеф на завода, написа в канала си в Telegram, че Москвич ще създаде лична автомобилна платформа.

„ Готвим се да стартираме работа по основаването на лична платформа за електрически коли под марката Москвич, гласи част от изявлението на шефа.

В друга част от поста му се удостоверява информацията, че заводът ще сглоби 600 транспортни средства до края на 2022 година (от които 200 коли ще бъдат електрически транспортни средства) и че цялата професионална работна мощ на завода е непокътната и продължава да работи под новото управление на предприятието.

Максим Кадаков, основен редактор на сп. " За рулем " разяснява изявлението, Москвич няма да бъде копие на други модели по този начин: " Всъщност в известието няма нищо ново, само че въпреки всичко пораждат редица въпроси.

Кой е главният сътрудник на новия цех? Ако до края на годината ще бъдат съединени 600 автомобила, то контракт би трябвало да се подпише още в този момент - другояче няма да има време.

Кой ще създава платформата, тъй като заводът на Москвич няма пълномощия в тази област?

Най-вероятно няма да се размине без китайски производители на коли, само че всичко ще мине без гръмки изказвания. По-малко звук, по-малко проблеми. " приключва разсъжденията си Кадаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР