Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация,

...
Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация,
Коментари Харесай

Медведев: Зеленски и компания ще се изправят не само пред човешки, но и пред божия съд за действията си срещу Киев-Печорската лавра

Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация, ръководител на Единна Русия, е сигурен, че президентът на Украйна Владимир Зеленски и компания ще се изправят освен пред човешки, само че и пред божия съд за дейностите си против Киев-Печорската лавра, оповестява ТАСС.

„ Сигурен съм, че те ще застанат освен пред човешкия съд, само че на първо място пред неговия съд. И ще получат за всичко, което са създали “, написа Медведев в канала си в Telegram. 

„ И звярът беше хванат, а с него и лъжепророкът, който вършеше чудеса пред него, с които измами тези, които получиха белега на звяра и се поклониха на неговия облик: и двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, горящо със сяра ”, цитира той Откровението на Йоан Богослов.

Службата за сигурност на Украйна упрекна през вчерашния ден наместника на Киево-Печорската лавра, митрополита на Украинската православна черква Павел, в подбудителство на религиозна ненавист и оправдаване на дейностите на Русия. Помещенията на територията на Киево-Печорската лавра, където живее митрополитът, бяха обискирани, след което съд в Киев наложи на митрополит Павел мярка за неотклонение " домакински арест ".

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР