Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация,

...
Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация,
Коментари Харесай

Медведев: Ситуацията в Буча е пример за фалшива украинска пропаганда

Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация, е сигурен, че обстановката в Буча се е трансформирала в следващия фалшификат на украинската агитация.

" Фантомът на Киев ", изображение на аероплан, което е взето от компютърна игра. Дрон, свален от консерва краставици. " Изгубени герои ", които се предадоха на съветския боен транспортен съд. Мариуполско родилно заведение, в този момент Буча ", изброи историите Медведев във вторник в своя Telegram канал. Той е уверен, че ги сплотява едно - " това са имитации, узрели в циничното въображение на украинската агитация ".

„ Множество PR организации, заводи за тролове, следени от западните държавни управления и техния справочник „ Неправителствени организации и Неправителствени организации, ги готвят за доста пари “, съобщи зам.-председателят на Съвета за сигурност.

Украинските национални батальони и терористичната защита, с цел да очернят Русия, са подготвени да „ убиват пътем своите цивилни “, добави още Медведев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР