Дмитрий Медведев, който се наслаждава на това да бъде без

...
Дмитрий Медведев, който се наслаждава на това да бъде без
Коментари Харесай

Пепе Ескобар: По целия път до Одеса

Дмитрий Медведев, който се любува на това да бъде без контакт, откри закона за Специалната военна интервенция (СВО). Направо казано, той удостовери, че има сюжет „ един и половина “: или да се стигне до края, или да има боен прелом в Украйна, последван от признание на неизбежното. Не се ползва терций.

Това е толкоз жестоко, колкото може да бъде: управлението в Москва дава да се разбере доста ясно на вътрешната и интернационалната публика, че новата договорка се състои в постепенно готвене на рекета в Киев в голям казан, до момента в който полират статута му на финансова черна дупка за груповия Запад. Докато стигнем до точката на шупване – което ще бъде гражданска война или пуч.

Успоредно с това Господарите на (прокси) войната ще продължат със личната си тактика, която е да ограбят една отслабена, страхуваща се Европа, след което да я облекат като парфюмирана колония, която да бъде безмилостно експлоатирана ad nauseam от имперската олигархия.

Сега Европа е бягащ TGV – без нужните холивудски индустриални стойности. Ако приемем, че не се отклони от коловоза – рисково съмнение – може в последна сметка да дойде на железопътна гара, наречена „ Дневен ред 2030 “, „ Великият рестарт “ или някое друго название на натовския/давоски du jour.

В настоящия си тип забележителното е по какъв начин „ маргиналната “ съветска стопанска система съвсем не се изпотява, с цел да „ постави завършек на изобилието “ на най-богатия район на планетата.

Москва даже не мисли за договаряния с Брюксел, тъй като няма какво да договаря – имайки поради, че слабите еврократи ще бъдат изхвърлени от зомбираните си страни единствено когато ужасните социално-икономически последствия от „ края на изобилието “ най-сетне се трансформират в селяни с вили, вилнеещи из континента.

Може да е на цели столетия разстояние, само че неизбежно средностатистическият италианец, немец или французин ще свърже точките и ще осъзнае, че личните им „ водачи “ – национални нищожества и най-много неизбрани еврократи – проправят пътя им към бедността.

Ще бъдеш безпаричен. И ще ти хареса. Защото всички ние поддържаме свободата на украинските неонацисти. Това извежда концепцията за „ мултикултурна Европа “ на напълно ново равнище.

Влакът дезертьор, несъмнено, може да се отклони от коловоза и да се хвърли в алпийска пропаст. В този случай нещо може да бъде избавено от останките - и " реконструкцията " може да е на картата. Но какво ще реконструира?

Европа постоянно може да реконструира нов Райх (разпаднал се с гръм и тропот през 1945 г.); мек райх (издигнат в края на Втората международна война); или да скъса с предишните си провали, да изпее „ I’m Free “ – и да се свърже с Евразия. Не залагайте на това.

Върнете си тези таврийски земи

СВО може да е на път да се промени коренно – нещо, което ще подлуди още повече така и така невежите жители на американския Тинк-танкланд и техните евровасали.

Президентът Путин и министърът на защитата Шойгу дадоха съществени подмятания, че единственият път за болката е да се усили – като се имат поради възходящите доказателства за тероризъм на съветска територия; подлото ликвидиране на Даря Дугина; непрекъснатият обстрел на цивилни в граничните райони; офанзивите против Крим; потреблението на химически оръжия; и обстрелът на Запорожката електроцентрала, повишавайки риска от нуклеарна злополука.

Миналия вторник, един ден преди приключването на шестте месеца на СВО, непрекъснатият представител на Крим в Кремъл, Георгий Мурадов, съвсем го обясни.

Той акцентира нуждата от „ реинтегриране на всички таврийски земи “ – Крим, Северното Черно море и Азовско море – в едно цяло още „ през идващите няколко месеца “. Той дефинира този развой като „ справедлив и изискван от популацията на тези райони “.

Мурадов добави, „ поради освен ударите по Крим, само че и непрекъснатите обстрели на Запорожката атомна електроцентрала, Каховския язовир, мирни обекти на територията на Русия, ДНР и ЛНР, има всички предпоставки да се квалифицира дейностите на бандеровския режим като терористичен ”.

Изводът е неминуем: на дневен ред излиза „ политическият въпрос за смяна на формата на специфичната военна интервенция “.

Все отново Вашингтон и Брюксел „ към този момент са подготвили нови антикримски провокации на натовско-бандеровския съюз “.

Така че, когато преглеждаме какво значи „ възобновяване на таврийските земи “, виждаме освен контурите на Новоросия, само че най-много, че няма да има никаква сигурност за Крим – и затова Русия – в Черно море, без Одеса да стане съветска още веднъж. И това, на всичкото от горната страна, ще реши алтернативата с Приднестровието.

Добавете към този въпрос и Харков – столицата и топ промишлен център на Голям Донбас. И несъмнено Днепропетровск. Всички те са цели на СВО, като цялата композиция по-късно ще бъде предпазена от буферни зони в Черниговска и Сумска области.

Само тогава " дилемите " - както ги назовава Шойгу - на СВО ще бъдат оповестени за изпълнени. Графикът може да бъде осем до 10 месеца – след мъртвило при военачалник Зима.

Тъй като СВО се движи с турбокомпресор, е обещано, че Империята на хаоса, лъжите и грабежа ще продължи да поддържа и въоръжава киевския рекет до идването на Царството – и това ще важи изключително след завръщането на Одеса.

Това, което не е ясно, е коя и каква тайфа ще остане в Киев, представяйки се за ръководеща партия и правейки специфични оферти за Vogue, до момента в който съответно извършва масата от имперски диктати.

Също по този начин се има поради, че комбинацията от ЦРУ/МИ6 ще уточни нон-стоп контурите на солидна партизанска война против Русия на голям брой фронтове – препълнена с терористични офанзиви и всевъзможни провокации.

И въпреки всичко в по-голямата картина неизбежната съветска военна победа в Донбас и по-късно „ всички таврийски земи “ ще удари груповия Запад като гибелен метеорит. Геополитическото оскърбление ще бъде непоносимо; да не приказваме за геоикономическото оскърбление за васализирана Европа.

Тъй като евразийската интеграция ще стане още по-силен вектор, съветската дипломация ще затвърди новото обикновено. Никога не забравяйте, че Москва нямаше проблеми с нормализиране на връзките да вземем за пример с Китай, Иран, Катар, Саудитска Арабия, Пакистан и Израел. Всички тези артисти по разнообразни способи директно способстваха за разпадането на Съюз на съветските социалистически републики. Сега – с едно изключение – всички те са съсредоточени върху Зората на евразийския век.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР