Дмитрий Биричевски , директор на Департамента за икономическо сътрудничество на

...
Дмитрий Биричевски , директор на Департамента за икономическо сътрудничество на
Коментари Харесай

Русия не възнамерява да се оттегли от Световната търговска организация

Дмитрий Биричевски, шеф на Департамента за икономическо съдействие на Министерството на външните работи на Руската федерация съобщи, че Москва преглежда „ всички разновидности за присъединяване в многостранната търговия, като проучва салдото на изгодите и разноските от пълноправното участие в СТО “.
Той съобщи също: „ В същото време ние изхождаме от обстоятелството, че има аргументи да останем в организацията като пълновръстен член, с цел да поддържаме постоянна връзки с разрастващите се страни, които са подготвени да продължат съдействието на равноправна основа и при взаимно отчитане на ползите “.
Биричевски добави, че СТО към този момент е безспорна световна платформа, въз основата на която Русия построява търговско-икономически връзки със страни, които не правят вражески дейности против нея.
Дмитрий Биричевски: „ Обръщаме особено внимание на взаимоотношението с сътрудници и съидейници от Азия, Близкия изток, Африка и Латинска Америка - страните от по този начин нареченото международно болшинство. Взаимодействието с тях става все по-активно и разнообразно.”
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР