Дмашните любимци осигуряват значителна емоционална подкрепа и радост, което води

...
Дмашните любимци осигуряват значителна емоционална подкрепа и радост, което води
Коментари Харесай

Кремена Лефтерова: „Домашните любимци в офиса са фактор за усмивки и успех“

Дмашните любимци обезпечават забележителна прочувствена поддръжка и наслада, което води до доста понижаване на напрежението и повишение на ефикасната работа. Проучвания демонстрират още, че наличието на домашни любимци на работното място имат позитивен резултат върху екипната работа, като усъвършенства сплотеността, доверието и съдействието.

С цел да усъвършенства благосъстоянието на сътрудниците си, допускането на домашни любимци в офисите е нормална процедура в един от най-големите производители на храни в света Mars, Inc. от години. Кремена Лефтерова e управител „ Човешки запаси “ за район Балкани и с наслада ще показа положителните практики и преимущества за чиновниците в компанията, с които реализират положителни резултати към този момент 100 години.



Какви са HR практиките, които прилагате в компанията? Как наподобява бъдещето на работа в Mars, Inc.?

Mars, Inc. е компания, учредена на правила. Гордеем се с предишното си и постоянно гледаме напред към бъдещето. Всичко, което вършим е с визия за позитивен принос към хората и местата, до които се допира бизнесът ни. Работата през днешния ден наподобява по-различно, в сравнение с преди пандемията COVID-19, и признавайки многото уроци, научени през последните години, в този момент имаме голям късмет да преосмислим нашите политики и привички на работното място. Вслушахме се в опита на нашите сътрудници и изпробвахме нови способи за усъвършенстване на продуктивността, здравето и благополучието на компанията ни. Целта ни е посредством нашата FоW (Future of Work) тактика, която прилагаме, да бъдем най-хубавата версия, както за компанията, по този начин и за самите нас.

На какво са основава тактиката FоW (Future of Work)? Разкажете ни малко повече за нея.

Стратегията ни се основава и развива най-много от нашите убеждения в следствие, на което в основата са залегнали четири съставния елемент:

1. Хибридният модел, посредством който отключваме по-голяма продуктивност и успеваемост за нашите сътрудници, както и за нашия бизнес. В тази тенденция предоставяме опция на нашите сътрудници да работят в среда, която най-добресъответства на активността, която правят.

2. Офисът остава неразделна част от работния ни развой. Ролята на офиса е да сътвори добра причина за съдействие, създаване на взаимоотношения и съгласуваност с нашата просвета.

3. Пътуванията – когато се постанова да пътуваме,е целесъобразно тези пътувания да имат добавена стойност и цел. Смятаме да заобикаляме пътувания единствено за наличие, което неимоверно ще се отрази върху здравето и благосъстоянието на нашите сътрудници. Сигурни сме, че това повлиява позитивно, както на бизнес резултатите ни, по този начин и върху света, който желаеме на следващия ден.

4. Срещите имат значима роля в нашата бизнес просвета. Постоянно преосмисляме метода, по който си сътрудничим, като използваме други способи, конгреси и принадлежности, с цел да осигурим по-устойчив баланс сред съдействие и време, в което може да се фокусираме.



Mars Inc. e компания с повече от 100-годишна история и се нарежда в международен мащаб като един от най-големите производители на храни. Според вас от какво зависят тези резултати?
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР