Длъжностният служител от Мейн, който реши да дисквалифицира бившия президент

...
Длъжностният служител от Мейн, който реши да дисквалифицира бившия президент
Коментари Харесай

Демократът от Мейн, който не позволи на Тръмп да гласува, се срещна с Байдън два пъти, нарече Избирателната колегия „бяло превъзходство“

Длъжностният чиновник от Мейн, който реши да дисквалифицира някогашния президент Доналд Тръмп от първичното гласоподаване на Републиканската партия през 2024 година в щата в четвъртък посети Белия дом тази година, с цел да се срещне с президента Байдън и преди този момент назова Избирателната гилдия „ светиня от бялото предимство “.

В два обособени случая тази година – един път през март и различен път през юни — държавният секретар на Мейн Шена Белоус, демократ, беше поканена в Белия дом, съгласно дневниците на посетителите в Белия дом.

Първото пътешестване на Белоус пристигна, откакто беше поканена да участва на Женска история Месечно събитие, извършено на 22 март в Белия дом, където тя се срещна с Байдън и направи фотография с него.

Белоус отиде в обществените медии, с цел да показа фотографията, която направи с Байдън на събитието през март, и разказа „ необикновено “ преживяване, което имаше при срещата с президента.

В два обособени случая тази година — един път през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР