Длъжностни лица смятат, че тялото, открито близо до пътеката в Мериленд, където е изчезнала жена, е Рейчъл Морин

...
Длъжностни лица смятат, че са открили тялото на жена, която
Коментари Харесай

Длъжностни лица смятат, че са открили тялото на жена, която е изчезнала, след като е излязла на разходка по пътека в Мериленд, съобщиха властите в неделя.

Около 13:00 часа шерифът на окръг Харфорд получи обаждане на 911 от доброволец, след като откриха тяло близо до пътеката Ма и Па в Бел Еър, Мериленд, каза шериф Джеф Галър на пресконференция.

„Ние твърдо вярваме, че това е тялото на Рейчъл Морин“, каза Галер.

37-годишният Морин беше съобщен за изчезнал в събота около 23:20 часа. след като нейният приятел каза, че не се е върнала от разходката си, каза Галер. Последно е видяна около 18 часа. на пътеката. Нейното превозно средство също е намерено близо до пътеката, каза офисът на шерифа.

Длъжностни лица казаха, че причината за смъртта се разследва.

Мариаме Туре Сила: Полицията търсене на учител от Мериленд, който изчезна след разходка

Пътеката на Ма и Па е отворена отново: Шерифът призовава общността да бъде наясно с околностите

Галър каза, че пътеката е отворена отново и той призова общността да са наясно със заобикалящата ги среда. Той каза, че ще има засилено полицейско присъствие по следите, тъй като случаят продължава да се разследва.

„Не си поставяйте предвидима рутина“, каза Галер. „Ако е възможно, разходете се или бягайте с приятел или член на семейството.“

Галър каза, че офисът на шерифа е получил много съвети по случая и той призова общността да излезе, ако има допълнителна информация.

Тази статия първоначално се появи в USA TODAY: Рейчъл Морин: Тяло е намерено близо до Бел Еър, Мериленд, пътека, където е видяна за последно

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР