Длъжен съм да кажа ясно на г-жа Нинова – с

...
Длъжен съм да кажа ясно на г-жа Нинова – с
Коментари Харесай

Нено Димов обвини БСП за водната криза в Перник

Длъжен съм да кажа ясно на госпожа Нинова – с подправени вести политика не се прави. Това сподели министърът на околната среда и водите Нено Димов, съобщи БГНЕС.
" Днес станахме очевидци още един път, че Корнелия Нинова обича да се изрича неподготвена ", добави Димов.
Той изиска да напомни за времето, когато държавното управление на Българска социалистическа партия управляваше, че Оперативна програма " Околна среда " била спряна и на процедура всичките средства, които трябвало да бъдат употребявани в бранш ВиК били замразени. " В същия този интервал държавното управление на Орешарски и на Българска социалистическа партия намираше за неуместно да влага от порядъка на 10-13 млн. годишно във ВиК инфраструктура, до момента в който след 2016 година този размер пари от националните средства е повече от два пъти нагоре ", сподели Димов. Той уточни, че второто държавно управление на ГЕРБ съумяло да избави парите от първата оперативна стратегия и били осъществени на практика съвсем всички водни цикли като се изключи един. " Единственият регионален град, който не съумя да отбрани тогава плана си при кмет на Българска социалистическа партия беше Перник. Така че когато госпожа Корнелия Нинова приказва за Перник, дано да е наясно, че точно нейният кмет не съумя да вкара града си в първия цикъл на планове за ВиК ", сподели той.
Това, което съгласно него Нинова прави, е продължение на една политика през подправени вести да се насажда боязън. " Говоря за това, което твърди, че пием сега. Между другото си припомнете Таско Ерменков по какъв начин хвърли софиянци в смут за известно време с подправена вест, касаеща бент. " Искър ". Това нещо продължава освен в бранша води, това продължава и в бранш въздух, тъй като явно това са тематики, които касаят всеки един от нас и са тематики, които могат да разсънят боязън, само че не е редно водач на политическа партия, която има искания да популяризира подправени вести и да насажда боязън “, съобщи Димов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР