Джулия Робъртс и Итън Хоук са забелязани вчера на плажа

...
Джулия Робъртс и Итън Хоук са забелязани вчера на плажа
Коментари Харесай

Джулия Робъртс и Итън Хоук оставят света зад гърба си

Джулия Робъртс и Итън Хоук са видяни през вчерашния ден на плажа в Sunken Meadow State Park в Ню Йорк

Джулия Робъртс и Итън Хоук са видяни през вчерашния ден на плажа в Sunken Meadow State Park в Ню Йорк да снимат сцена от трилъра " Leave The World Behind " / " Да оставиш света зад тила си " /.

Снимките от идната премиера на плана на Netflix станаха известни в обществените мрежи, където минувачи споделяха техни фотоси.

Хубавата жена беше облечена в плувен костюм каки в маслиненозелен цвят със синя риза и сини дънкови къси панталони, прилягащ съвършено на дългите й крайници. Визията й се допълваше от красива плажна шапка.

 Джулия Робъртс и Итън Хоук

Джулия Робъртс се опитваше да се скрие под чадърите, с цел да се пребори с изгарящата горещина. Партньорът й Итън Хоук се предпазваше от жегата със слънчеви очила и носеше разкопчана карирана риза и къси панталони.

В паузите сред сцените двамата артисти бяха забелязани да водят неналожителен диалог с режисьора Сам Есмаил и останалите членове на екипа.

 Джулия Робъртс

Няколко седмици по-рано, облечена във фрак и с огърлица Chopard, Джулия Робъртс се завърна зашеметяващо на Кроазет на филмовия фестивал в Кан. Итън Хоук пък сега се снима дружно с Оскар Айзък и Мей Каламауи в новия сериал на Marvel " Лунния рицар ".

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР