Джулия Ким е новият президент на Samsung Румъния и България.

...
Джулия Ким е новият президент на Samsung Румъния и България.
Коментари Харесай

Samsung България и Румъния има нов президент

Джулия Ким е новият президент на Samsung Румъния и България. В рамките на компанията Джулия е минала през позиции в областта на стратегическото маркетингово обмисляне в разнообразни точки на света - продуктово обмисляне, интегрирани маркетингови връзки, продажби и онлайн маркетинг. Преди да се причисли към екипа на Samsung Румъния и България тя оглавява Samsung Унгария.

" Samsung Румъния и България се е потвърдила като сполучлива софтуерна компания в района, в това число през последните две години, изпълнени с провокации, подбудени от пандемията от COVID-19. Убедена съм, че с поредност и успеваемост в работата, ще допринесем за развиването на бизнеса и ще затвърдим водещата роля на Samsung Румъния и България на софтуерния пазар. Вярвам, че визията ни за утрешния ден, дефинира по какъв начин живеем през днешния ден. Но не би трябвало да забравяме уроците от предишното ", разяснява Джулия Ким. В този подтекст тя споделя обичан откъс от Алберт Айнщайн: " Учете се от през вчерашния ден, живейте за през днешния ден, надявайте се за на следващия ден ".

Сред основните стъпки в кариерата й са позицията като управител EVO (European Visual Operation) в централата на Samsung за Европа в Лондон, бизнес управител " Потребителска електроника " в Samsung за региона на Прибалтийските страни и управител в границите на световния екип в дивизия " Телевизионни устройства " в Корея. Джулия Ким е приключила Испанистика.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР