Джулина Гани не се плаши от коронавируса и иска извънредното

...
Джулина Гани не се плаши от коронавируса и иска извънредното
Коментари Харесай

Джулката: Не ме е страх от коронавируса, в Биг Брадър беше по-гадно!

 Джулина Гани не се плаши от ковид и желае изключителното състояние да продължи до декември. Това съобщи тя и половинката й  интервю за " България Днес ".

- Как ви се отразява изолацията?

- Джулиана: От средата на март сме в Монтана при родителите на Илиян. Въпреки карантината не сме спирали да работим. Лично аз подписах няколко контракта с огромни компании. Сега имах време да свърша всичко, да снима фотосесии. За страдание, си мисля, че нищо няма да е както преди.

- Илиян: Изобщо не ми е скучно. Работя по нови планове, които напълно скоро ще са на пазара. В това ми минава времето. Заринат съм от работа. Даже се майтапя с Джулка, че желая да удължат карантината до декември или януари (смее се).

- Джулиана, съгласна ли си с това?

- Д: Вече привикнах. Успокоява ме мисълта, че до момента в който ние сме лишени от вървене по заведения за хранене и молове, други са лишени от всичко.

- Всекидневно сме заринати от информация за ковид. Вие притеснявахте ли се от подлото заболяване?

- И: Изобщо не сме се изплашили. Аз съм човек, който има много познания в региона на медицината. Обясних на Джулка обикновените правила за поддържане на здравето, които се съблюдават по време на пандемия. Коронавирусът е другоземен грип и малко по-заразен от елементарния. Изобщо не недооценявам ковид или друго заболяване. Както е известно, човек може да се простуди от доста стоене на терасата и да има съдбовен край. Лично за мен множеството се опитваха да вкарат боязън у хората. Но този боязън няма по какъв начин да доближи до мен и Джулиана. Аз имам вяра на доцент Мангъров. За мен той споделя истината.

- Д: Не сме се паникьосали. Не следим и доста какво се случва в страната. Тук, в Монтана, всичко е умерено, няма заболели. Това ме успокоява.

- От няколко месеца имате и бебе. Сега имате цялото време на света да се грижите за него и да го гледате по какъв начин пораства.

- И: Да, доста ни оказа помощ, че по този начин се случиха нещата. Родителите ми доста оказват помощ в грижите за наследника. Давид сега е император. Получава свръхвнимание. Обожава да си играеш с него. От заран до вечер се смее.

- Д: Радвам се, че Давид се роди през 2019 година, тъй като се вижда, че 2020-а е най-каръшката година. С Илиян имахме спор при раждането. Той настояваше да се роди през януари. Аз държах да е декември. Мъжът ми е доста благополучен, че ме е послушал. Давид към този момент е на четири месеца, стана 8 кг. Със сигурност е най-щастливото бебе на света.

- Какво ви липсваше по времето под карантина?



- И: На мен нищо не ми липсва. Ходя си на фитнес. Все отново си имам личен в Монтана. В по-добра форма съм от преди. Липсва ми общественият контакт с сътрудниците. Не обичам да си приказвам общи приказки по телефона. Сега не мога да седна с моите бизнес сътрудници в някой пиано бар с пура в ръка. Това ми липсва. В Монтана ограниченията не са толкоз съществени като в огромните градове. Събираме се с другари. Всички имат къщи с големи дворове. Тичаме с кучетата, играем си с децата. Вечер си вършим киновечери.

- Д: Липсват ми излизанията, ходенето по кафета, обикалянето в моловете. Другото си го имам и тук. Ходя с Илиян на фитнес. Свалих три кг. Илиян ми откри коафьор и гримьор в Монтана. Момичетата идват до у дома с маска и ръкавици и ме вършат. Изобщо не мога да се оплача от изолацията.

- Джулиана, ти имаш опит в живеенето в изолираност. Каква е разликата сред това да си затворена в къщата на " Биг брат " и в този момент?

- Там е много по-гадно. В " Биг брат " няма храна. На хората не им пука какво обичаш. Дават ти каквото има. В къщата си затворен с непознати. Всички сте разнообразни характери.

- Двамата обичате доста да пътувате. Пропаднаха ли ви проекти за някоя екзотична дестинация?

- Д: Не, тъй като имам неповторимо шесто възприятие. Илиян искаше да ми подари отмора за рождения ден. Планираше да вървим на Санторини или на Малдивите. Звъня на организации. Казах му да не резервира, тъй като виждах какво се случва по света. Накарах го да изчака още малко и тогава целият свят бе оповестил изключително състояние и не можеше към този момент да се пътува. Радващо е, че не запазихме нищо и не изгоряхме с пари. Имам познати, които са възнамерявали пътувания, платили са, а най-после не им връщат парите.

- Има ли боязън у вас да пътувате, откакто целия свят е обзет от ковид?

- Д: Не. Може би зимата, в случай че изискванията разрешават, ще отидем на някой остров.

- И: След няколко дни имам рожден ден. Ще отскочим до Слънчев бряг. Ще се съберем с другари в един затворен комплекс. Имам проекти да направя един много пищен рожден ден. Ще пушим наргиле, ще се забавляваме.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР