Джулиана Гани си намери нови домашни любимци в Доминиканската република

...
Джулиана Гани си намери нови домашни любимци в Доминиканската република
Коментари Харесай

Джулиана Гани иска да се прибере от Доминикана с нови домашни любимци

Джулиана Гани си откри нови домашни любимци в Доминиканската република и желае да се прибере с тях в България. Носителката на купата " Мис Силикон " за 2013 е на отмора в екзотичната страна, където разпуска от близо седмица дружно с мъжа си – фитнес инструктора Илиян Найденов, написа вестник " Монитор ".

Двамата не пропущат да споделят голям брой фрагменти от почивката си, а на един от тях показаха и мечтаните нови членове на фамилията – два шарени папагала и гущер, който получи името Ставри.

“Намерихме си нови другари на плажа! Какво ще кажете да си ги вземем в България? Мисля, че Давид доста ще ги хареса! “, написа Гани в обществените мрежи, а почитателите ѝ незабавно я поддържаха.

Това не са единствените животни, на които Гани и Найденов се радваха през последните дни. Младото семейство имаше опцията и да се наслаждения на езда на плажа в Пунта Кана.

Припомняме, че моделът и фитнес гуруто отпътуваха на екзотичното странствуване преди броени дни, а мотив за ваканцията им даде 30-ия рожден ден на Малката Джулка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР