Джулиана Гани разкри колко операции има, а признанията й втрещиха

...
Джулиана Гани разкри колко операции има, а признанията й втрещиха
Коментари Харесай

Ето как е изглеждала Джулиана Гани преди операциите – СНИМКИ:


Джулиана Гани разкри какъв брой интервенции има, а признанията й втрещиха съквартирантите във „ Вип Брадър “.

Апетитната русокоска призна, че си е правила две интервенции на носа. Но в този момент имала копнеж и за трета. Дори към този момент я предплатила. Въпреки че всички заедно започнаха да я разубеждават, че няма потребност, не изглеждаше да са я разубедили.

Силиконовите бомби на, несъмнено, са измежду най- обсъжданите тематики този сезон. Тя се хвали, че има най- огромните изкуствени гърди в страната, като двете общо тежат съвсем 2 кг! Гани се сдобила с тях след три интервенции. Въпреки че й трябват по няколко души, които да оказват помощ да си поставя бюстиетата, моделката наподобява доста удовлетворена от резултата.

Тя си отдъхна, че най-малко няма да се постанова да прави интервенции за удължение на краката или пък за изваждане на ребро за тънка талия, защото тези елементи на тялото й били както би трябвало.

Съквартирантите са решили най-малко да я убедят повече да не си прави големи джуки, защото въобще не й отиват. Още повече, че моделката леко фъфли от прекалено издутите си устни.

Джулиана Гани несъмнено е вманиачена по външния си тип, а когато „ Вип брат “ я накара да си смъкна екстеншъните, тя безусловно изпадна в нервност и призна, че това било най- огромното тестване за нея в шоуто.

Майката на фрапантната моделка пък разяснява, че даже ходила на няколко пъти при лекари, с цел да ги моли да не оперират щерка й, само че на вятъра. Тя е пълнолетна и си е в правото да се подлага на каквито интервенции желае.

А пари, с които да си заплаща са интервенциите, Джулиана има задоволително. Тя е наследила тлъста сума от татко си и има шест жилището в Пловдив. Майка й е реститутка и има крупно количество парцели в града под тепетата.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР