Джулиана Гани публикува снимка на майка си Екатерина в социалните

...
Джулиана Гани публикува снимка на майка си Екатерина в социалните
Коментари Харесай

Джулиана Гани показа майка си и стана страшно СНИМКА

Джулиана Гани разгласява фотография на майка си Екатерина в обществените мрежи, само че надали е очаквала толкоз рецензии и обиди по този мотив. Последователите на Джулката незабавно я захапаха за това какъв брой е естествена хубостта на родителката ѝ, за разлика от нейните безчетни усъвършенствания по себе си.

Джулиана Гани е дете на арабски банкер. От него, обаче, й е останала единствено семейството и съществено завещание от близо милион. Тя израства без татко и в родния й Пловдив се приказва, че е плод на една греховна и краткотрайна случка. Майката на силиконката Екатерина се слави като Веселата вдовица. Зад гърба си има три несполучливи брака, напомня Hotnews.bg.



Двамата от съпрузите й умират без време, а третият – ливанецът Абдул Гани, не желае и да чуе за нея. Брадърката има една сестра и един брат от разнообразни татковци. Баткото е духовник и не желае по никакъв метод да се свързва със скандалната си родственик. В изявление отпреди няколко години Екатерина показа, че не й харесва фактът, че щерка й се е подложила на толкоз доста хирургични интервенции: “Аз съм й майка и всячески я одобрявам. Не ми подхожда, че направи толкоз интервенции, само че си я обичам и я одобрявам всячески. Бях срещу и не поучавам другите девойки да се подлагат на тези страдания Болките са жестоки. Но Джули е на сцена, има празненства и би трябвало да е по-атрактивна и ексцентрична,” разкри тогава Екатерина.

Именно естествената хубост на родителката и безкрайния силикон на Джулката накара нейна последователка да напише: “ С тази хубост на майка ти и ти трябваше да си останеш изцяло естествена “. „ Това си е мой избор “, сопна се Гани, която явно гони майка си по брой бракове и разводи. Само преди месец тя разгласи, че се развежда с Илиян, от който има наследник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР