Джулиана Гани оплю бившия си мъж Илиян Найденов, от когото

...
Джулиана Гани оплю бившия си мъж Илиян Найденов, от когото
Коментари Харесай

Джулиана Гани оплю бившия си

Джулиана Гани оплю някогашния си мъж Илиян Найденов, от който има наследник Давид. В момента инфлуенсърката има ново семейство. Само преди 10 месеца Гани даде живот на втория си наследник от служителя на реда Теодор Гецов.

Раздялата на Гани и бишия й – Илиян, не мина без кавги и обвинявания, а през днешния ден Джулка още веднъж захапа Найденов, като го назова безразличен към грижите за сина им Давид.

„ Давид непрекъснато е при нас, Илиян към този момент няма упоритости нон-стоп да го гледа ”, споделя Джулка за бащата на първото си дете. Припомняме, че Гани и Найденов водиха дълга борба за родителските права над детето, която беше съпроводена от куп кавги сред тях.

Двамата непрекъснато изкарваха „ компромати ” един за различен, в опит да завоюват делото за наставнически права над Давид. Е, в този момент, съгласно Джулиана, Давид е при нея съвсем от самото начало, а Илиян не демонстрира огромен интерес да го гледа.

Гани даже разкрива, че първият й наследник доста наподобява на нея, и то не по-външен тип, а по суетливост. „ Давид по-скоро ми е като другар, не се държа строго с него, не му се карам. Заедно вървим на ресторант, и то като с огромен човек, в мола също, закупувам му всякакви неща, а и той доста се впечатлява от шопинг, супер суетлив е, изобщо същият е като мен ”, споделя Джулка за по-големия си наследник.

„ Обича да стои пред огледалото и ми споделя, че игличките (на косата му) били наляво, а не надясно и какво щели да кажат хората. Иска да го преобличаме по няколко пъти дневно, тъй като не може да е все с едни и същи облекла ”, хвали се Гани със сина си, потвърждавайки, че не тя го учи на тези неща и всичко му „ идва от вътрешната страна ”.

Източник: ladyzone.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР