Джулиана Гани не очаквала да е бременна, защото имала проблеми

...
Джулиана Гани не очаквала да е бременна, защото имала проблеми
Коментари Харесай

Джулката опасно слаба като бременна

Джулиана Гани не очаквала да е бременна, тъй като имала проблеми с яйчниците и по тази причина отишла на доктор . Той настоял и Илиян да участва на диалога и ги изненадал с новината, че ще стават родители. Докторът й посочил бебето на видиозона, а тя първо решила, че е киста. Бащата толкоз се шашнал, че трябвало да му дадат чаша вода, с цел да се усвести, описаха двамата в изявление в своя блог.


До седмия месец Гани е качила единствено 3 кг, въпреки че докторът й предричал наддаване на повече 20 кг. Затова и съумяла да опази тайната за щастливата вест. Тя признава, че поддържа форма с постоянни тренировки във фитнеса, здравословно хранене и придвижване с двете кучета. Малкото кила двамата употребяват, с цел да популяризират хранителния режим на Илиян и следващата книга, която той написа със препоръки за здравословното хранене.

Според към този момент раждали дами обаче трите кг, които е качила Джулката, заплашват и нея, и бебето. Ако плодът към този момент би трябвало да е към кило и половина, даже две, значи майката е наддала единствено кг. Това я прави рисково слаба и основава риск от прибързано раждане.

Тя и бащата на бебето към този момент са избрали името, само че крият и него, и пола на новото попълнение в фамилията. Според почитатели обаче то ще е момче, тъй като Гани хапва доста кисело и солено. Тя обаче желае момиче за разлика от Илиян, който мечтае за мъжки правоприемник. Няма да го кръстят на баби и дядовци, тъй като не робуват на сходни отживели обичаи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР