Джулиана Гани, която обича да парадира като заможна светска персона

...
Джулиана Гани, която обича да парадира като заможна светска персона
Коментари Харесай

Джулиана Гани призна, че носи дрехи-менте

Джулиана Гани, която обича да парадира като заможна световна личност със скъпите си тоалети и аксесоари,  призна, че постоянно носи имитации. Тя избира да ги назовава с политкоректната дума " реплики " - по този начин както " бюджетен " размени " на ниска цена ", с цел да пази достолепието на хората без пари, които обаче желаят да наподобяват класни.

Силиконката въпреки всичко не разяснява сегашния си дрешник, а този до през вчерашния ден. Но всеки, който схваща от първокласни марки, може доста елементарно да забележи, че и сега Джулиана Гани постоянно се кипри с имитации, които костват няколко пъти по-евтино от оригиналите.

" Нямам срещу репликите, естествено, че в случай че човек има опция, по-добре да си купува истински облекла и обувки. Преди години и аз съм носила висок клас фалшификати и не считам това за нещо неприятно ", съобщи Джулиана Гани пред столичен вестник. Според нея всеки е свободен да носи каквото си желае и което му е по джоба. Изкусителката описа, че преди дни се прибрала от Сен Тропе, където се обзавела с маратонки на известна марка, за които е платила 950 евро. Те били понижени на половина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР