Джулиана Гани и новият й мъж - Теодор Гецов, се

...
Джулиана Гани и новият й мъж - Теодор Гецов, се
Коментари Харесай

Джулиана Гани остави детето, глези се в Дубай с новия си мъж СНИМКИ

Джулиана Гани и новият й мъж - Теодор Гецов, се отдадоха на поредна сантиментална почивка в 5-звезден разкош в Емирствата. Пловдивската хала още веднъж не взе сина си, Давид, за което отнесе груби мнения в мрежата.

Само след близо петмесечна връзка мачото и Гани не признават, само че и не отхвърлят слуховете за годеж и бременност на пловдивчанката. Влюбените показват все по-голяма непосредственост, като преди дни моделката купи на свое име първокласен парцел в София, където счита да свие любовно гнездо с новата си тръпка.

Последователите на Гани са на двата полюса - до момента в който едните се радват, че любимката им още веднъж е щастлива, откакто при започване на годината се раздели с плевел скандал с фитнес инструктора Илиян Найденов, другите я оплюват за това, че остави 2-годишния си наследник си съвсем напълно на грижите на майка си и някогашния си мъж, до момента в който тя се радва на новата си обич и не стопира да обикаля екзотични дестинации.

Гани признава, че се вижда с Давид всеки уикенд от петък до неделя, като през останалото време той живее при татко си. Не се знае до каква степен и по какъв начин Теодор приема сина на Гани, само че е реалност, че до момента тримата не са видени на никое място дружно.





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР