Джулиана Гани и Илиян Найденов най-сетне съобщиха голямата новина, относно

...
Джулиана Гани и Илиян Найденов най-сетне съобщиха голямата новина, относно
Коментари Харесай

Джулиана Гани разкри тайната на годината

Джулиана Гани и Илиян Найденов най-накрая оповестиха огромната вест, по отношение на пола на бебчето, което чакат напълно скоро. Момче или момиче? - това е въпросът, който вълнува техните почитатели от няколко месеца насам. Двойката разкри, че са получили над 10 хиляди самостоятелни запитвания във всичките им обществени мрежи.

Е... отговорът към този момент е явен! Джулиана и Илиян чакат момченце! Голямата новина те оповестиха с видео, което разгласиха в канала си в Youtube. От клипчето излиза наяве, че „ тайната на годината” е разкрита още преди месец, на домашно празненство, на което са участвали близки и другари на двойката.



Илиян пука черен балон с отговора, а в идващите секунди стартира да подскача от наслада, откакто схваща, че първото му дете ще бъде момче. Илиян и Джулиана разгласиха и специфичен зов към всичките си фенове за идните празници: "Бъдете щастливи, бъдете положителни, бъдете себе си! Обичайте се и не позволявайте на отрицателните хора да скапват личното ви благополучие " - пишат бъдещите родители.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР