Джулиана Гани хвана в изневяра обичания Теодор, и то не

...
Джулиана Гани хвана в изневяра обичания Теодор, и то не
Коментари Харесай

Не й върви с мъжете! Джулиана Гани хвана в изневяра любимия си Теодор

Джулиана Гани хвана в невярност обичания Теодор, и то не с какъв да е, а с нейна близка другарка. Става въпрос за известно лице от музикалните среди, а точно хип-хоп изпълнителката Виктория Тодорова,  по-известна като Котенцето. Тя може да се похвали с повече татуировки по тялото, в сравнение с шлагери. Позабавлявала се е уместно с мъжа на Гани, която от своя страна бързо схванала за изневярата.

Не му върви с мъжете на това момиче. Предишната връзка на Гани с фитнес инструктора Илиян се разпадна поради кръшкане от негова страна. След като Джулката обществено разкри повода за раздялата с бащата на първото й дете, той взе, че я нападна с компромати под формата на записи и клипчета, които скрито снимал в интервала, до момента в който били дружно.

Когато Джулиана схванала за новата невярност, изпаднала в неистова история. Била на косъм да изхвърли Теодор. Това, което я е спряло е какво ще кажат хората. На служителя на реда от Велико Търново му се усмихна шанса и сега влюбените се пробват да заздравят пукнатините във връзката си плод на която е и вторият правоприемник на Джулката - Кай, написа Уикенд, представен от Флагман.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР