Джулиана Гани е истинско магнит за драма. Мъжете в живота

...
Джулиана Гани е истинско магнит за драма. Мъжете в живота
Коментари Харесай

Джулиана Гани забрави за Теодор Гецов: Силиконката си почива на морето с друг мъж

Джулиана Гани е същинско магнит за драма. Мъжете в живота ѝ бързо, бързо се сменят, а на нея въобще не ѝ пука по какъв начин наподобява това в профил. Силиконката към този момент има два развода за гърба – със Станимир и Илиян Найденов. Всеки път раздялата с мъжете ѝ е в действителност шумна и цяла България схваща за всичко, което се случва в живота ѝ.

Виж още: Край на музикалната кариера: Биляниш стопира да пее

След втория бракоразвод Гани се радва на нова обич с служителя на реда Теодор Гецов – или най-малко до предходната седмица беше по този начин. 

Виж още: " Мръсница от Q7-ца ": Симона подпали мрежата с еротична фотосесия

В момента Джулката е на морска отмора в България, само че за изненада на всички е с различен мъж. Двамата качиха десетки сторита по какъв начин се забавляват и какъв брой им е хубаво дружно. Държанието им е извънредно необичайно, човек би споделил, че са гаджета даже. Прегръдки, целувки, разходки по плажа, скъпи заведения за хранене, палави описания под фотосите. Двамата даже са в една хотелска стая. Вечерта Джулиана изпълни Instagrama със сторита от дискотека в Слънчев бряг на присъединяване на Емануела. Мис Силикон 2013 в действителност го е блъснала на живот, само че какви ли се случва тук и къде е половинката ѝ Теодор Гецов?

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР