Джулиана Гани е една от българките с най-много корекции по

...
Джулиана Гани е една от българките с най-много корекции по
Коментари Харесай

Още интервенции ли?! Джулиана Гани спира с операциите засега! Искала една последна, но я върнали...

Джулиана Гани е една от българките с най-вече корекции по себе си, които в същото време не се тормозят да приказват по тематиката. Засега обаче тя е спряла с интервенциите, тъй като след раждането, се е разхубавила по натурален път. 

Виж още: Сезонът на русокоските: Родните хубавици, които смениха цвета на косата

Въпреки това Гани е безапелационна - за нея визията е може би най-важното нещо и постоянно ѝ прави усещане. " Малко ми е като деформиране, като видя човек няма да отида и да му кажа “Ей, зъбите ти са криви! ”, само че на мен вътрешно си ми прави усещане кое по какъв начин е. Това е като да си интериорен дизайнер и да видиш, че нещо не е подредено или не е на мястото си, напряко ти е на устата да кажеш, че не е окей. С годините за мен се трансформира в нещо такова, нещо значимо ", споделя тя в изявление за Trendy News.

Виж още: Лоренцо е зрелостник! Куп звезди пяха в негова чест, майка му вещае приказен живот

Гани твърди, че корекциите са самостоятелен избор и тя е " за " тях. " В последна сметка защо ги има всички тези интервенции и доктори, в случай че не си вършим нищо ", пита още тя и добавя че към този момент тя е надалеч от пристрастяването. 

Виж още: Джентълменско държание: Джино оказал помощ на три дами, които закъсали на пътя

Моделът няма желание към този момент да си прави нови корекции. " В момента съм в една прилична форма, нямам потребност от нещо, което да върша допълнително, всичко си имам ", споделя тя. Последно пък била в Истанбул, тъй като желала да си " направи " седалището със лична лой... само че за жалост не ѝ стигнала. " Това е последното, което желаех. Ако в миналото кача 5-6 кг., което няма да се случи сигурно скоро, може да отида и отново да опитвам. Засега други упоритости нямам ", приключва тя. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР