Джулиана Гани е един от най-емблематичните участници от последния сезон

...
Джулиана Гани е един от най-емблематичните участници от последния сезон
Коментари Харесай

Джулиана Гани разкри сензационно пред "ШОУ", че ще вдига втора сватба и то не къде да е, а в...

Джулиана Гани е един от най-емблематичните участници от последния сезон на „ ВИП брат “. Тя влезе като доста спорен облик, а мненията бяха най-вече отрицателни. В риалити формата съумя да покаже същинската си същина и голямото сърце, което я направи фаворитка на феновете. Хората видяха, че тя не е единствено коса, мигли и цици. Джулиана е признателна на Големия брат, че й даде естрада, друга от състезания като „ Мис Силикон “, където съумя да покаже същинската си същина. Тя опроверга упованията на множеството почитатели на шоуто и за следващ път потвърди, че не би трябвало да съдим хората по тяхната обвивка. А ето какво показа Джули за Брадъра, за силикона, за мъжа си, за сватбата и така нататък - Джулиана, разруши на пух и прахуляк визиите за силиконките и по-специално за твоя медиен облик досега!
- Това ми беше главната концепция и най-голямата цел. Исках да разбия визиите за девойки, които наподобяват по този метод. Не се вълнувах нито от хонорара, нито дали ще остана до финала. Аз съм индивидът, който не искаше да остане до край. Исках да покажа какво съм аз. Едно е общественият ми облик, напълно друга съм като човек. Хората го видяха и съм удовлетворена от присъединяване си.

- Позволи си три пъти да избухнеш – против Мегз, Енджи Касабие и Марги Хранова. Съжаляваш ли?
- Не скърбя за експлоадиранията против Маргарита и Енджи. Избухнах с право. В Меги открих доста добър и открит човек, който просто е с друго мислене, което не всеки би могъл да разбере. Когато споделяш повече с нея и я опознаеш, може би разбираш това нейно друго мислене. Само за абсурда с нея скърбя.

- Непрекъснато се наблягаше, че най-голямата звезда измежду вас е Маргарита Хранова, което е несъмнено, само че би трябвало ли всички да й козирувате за това?
- Всички сме се съгласили да участваме в този формат при избрани условия и всеки по някакъв метод е заслужил мястото си там. Естествено, Маргарита е великолепие, само че не считам, че всички би трябвало да й козируваме поради това и тя да ни тъпче. Освен това не спираше да ни натяква, че е на 65 години и е доста велика, от което следва да я почитаме. Трябва в Къщата всички да бъдат равни, с цел да има симбиоза сред нас.

- Малко преди присъединяване ти в Брадъра се омъжи в Тайланд и евентуално неналичието на обичания мъж е било същинско тестване за теб. Какво си казахте, откакто излезе?
- Беше ми доста мъчно, всеки ден усещах неналичието му. Спомнях си нашите последни моменти в Тайланд. Все едно някой ме изкара от моя свят и ме постави в различен, в който има една отрицателна атмосфера. Всеки ден имаше кавги, което ми беше натоварващо. Исках до мен да имам непосредствен човек, който да прегърна и да му споделя какво ми е. Нямах самообладание да изляза и на всяка номинация чаках да кажат моето име. Заклевам се, че не съм желала да стигам до финала. Исках да се прибера по-рано при мъжа си.
Когато той пристигна в Къщата, а ние трябваше да мълчим,

усещах сърцето си по какъв начин ще изхвръкне

Всичките ми страсти бяха на макс. Не можех да допускам, че това е истина и ми се случва. Бях почнала да не помня гласа му, лицето му…


Венча се за Станимир дни преди “ВИП брадър”

- Мислите ли да извършите една огромна женитба, този път с родственици и другари?
- Когато се оженихме, неговите родители бяха в Лондон и на тях изискуем да създадем сватбено празненство. Това ще се случи другата година, тъй като до края на тази съм затрупана с задължения. Искам да е проведено и доста хубаво. Голяма, скъпа и помпозна – тъкмо в мой жанр! А за какво да не стартираме от ресторанта на началник Петров?!

- Пластичните ти интервенции провокират голям интерес и са подложени на систематична рецензия. Мислиш ли да поспреш малко корекциите?
- Въобще не ме интересува хорското мнение. Видяхте и в Брадъра, че когато имам да споделям нещо, заставах непосредствено против индивида. Най-голямото ми благосъстояние и отличителна линия в характера е това да съм директна и почтена. Аз се одобрявам по този начин и се усещам добре в моята опаковка. Както аз не разисквам зле изглеждащи дами, по този начин е редно и мен да не ме разискват. Не се вълнувам от тяхното мнение, тъй като не ме устоят, не пребивавам с тях. Напук на всичко това ще си върша още веднъж носа. След два дни имам обзор при доктора, който да ми даде дефинитивна дата. Исках да си я направя преди Коледа, само че обмисляме да заминем на отмора на о. Бали. Там желая да съм себе си, а не с отоци и подутини. Затова интервенцията ще е януари.

- Не ти ли тежи към този момент бюстът и мислиш ли да го намалиш малко?
- Всички са доста заинтригувани от моя бюст. Тя и Сашка Васева от самото начало се чудеше по какъв начин ще кърмя,

по какъв начин от това пластмасово нещо ще излиза кърма

дали не ми тежи… Бюстът ми си е доста добре. Да, аз имам дребна талия, само че пък ми седи ефектно. Нямам никакви планове да го понижавам.

- Джули, ти изненада всички и след задачата, в която съквартирантите бяхте възпитаници и отговаряхте на въпроси. Ти се оправи най-добре от всички и сподели, че имаш мисловен потенциал, който до този миг е подценяван от обществото…
- Винаги съм подценявана, тъй като съм руса, със силиконови гърди и уста. Когато хората ме видят, си споделят, че съм куха лейка. Имам самочувствие за себе си и постоянно съм го имала. Видяхте, че самочувствието ми е с покритие – знам езици, мога да изсвирвам на пиано, да танцувам, имам музикално обучение и още две дипломи. Изглеждам добре и за годините си съм постигнала много. Повечето мои връстници още чакат на мама и тате.


Фотосесия в гората

- Защо толкоз те нарани класацията на Мегз, която те дефинира като най-бедната?
- Това ме подлуди, мазета ме на експанзия. Никога не съм парадирала с пари и в никакъв случай няма да го направя. Но тя да ме изкара най-бедна и най-неуспяла измежду всички съквартиранти… Няма по какъв начин да стане, тъй като не съм някой оръфляк, който живее по квартири и от ходатайства. Не съм подобен човек и държа това да се знае. Издържам се сама, всичко си реализирам сама. В нейните очи може да съм най-пропаднала, само че мога да потвърдя, че това не е по този начин.

- Въпреки че имаш голямо завещание от татко ти, от дребна започваш да се издържаш сама. Какво си работила, с цел да изкараш пари?
- На 16 години започнах да танцувам. Тогава имаше инспекции по заведенията, само че не ме интересуваше. На своя глава отидох да танцувам, майка ми даже не знаеше. Винаги съм желала да бъда независима и когато видя нещо, да мога да си го купя, да си сбъдна фантазиите. На 26 години съм и съумях да реализира живота, за който съм мечтала.

Не съм любовница на никого, ожених се по обич

Искам да си закупувам облеклата сама и това беше повода да стартира да танцувам. Майка ми е могъщ човек и постоянно ме е серпантина от някакви мои прищевки. Исках, когато си харесам нещо, да си го купя, без да я запитвам нея.

- Казват, че имаш визия на фолкпевица и желая да те запитвам дали в миналото си имала упоритости да влезеш в лекия род? На коя певица искаш да приличаш?
- В Къщата Маргарита ми даваше уроци по пеене и сподели, че имам огромен музикален потенциал. Сашка също беше впечатлена от това. Мегз предложи да ме облича и да ми дава екстеншъни, с цел да може визията ми да е още по-ефектна. Всички от Къщата желаят аз да стана фолкпевица. Ти също си ми го казвал неведнъж, както и други другари. Не съм имала такива упоритости. Винаги съм желала да бъда на сцена, само че не да пропявам. Просто тази визия ми харесва и по тази причина я подкрепям.
Като дребна чисто образно фаворитка ми беше Андреа. Обожавам руси дами с гърди и по-ексцентрична визия. Но като жена и поведение на сцена боготворя Галена. За мен това е жена и певица номер едно. В нея е събрано всичко хубаво.

- Какво ти следва в този момент? Може би едно бебе?!
- Предстоят ми доста състезания и корици на списания, както и още шантави мои хрумвания. Обещавам да покажа нови и забавни визии. Бебе доста желая и мисля за това. Може би ще бъде следващата година, тъй като няма да мога да комбинирам бременността с натоварения си метод на живот. Искам да имам спокойна бременност и да се усещам добре, да съм гледана и обичана. Искам бебето ми да се роди обикновено и добродушно, а не диво и шантаво като мен. Станимир е по-настоятелен за дете, непрестанно ми приказва. Гледа обаче да не прекалява, че да не взема да си кажа, че е с мен поради бебето (смее се). Искаме да имаме три деца. Мечтаем си за огромна къща с деца, кучета и родственици, с които да прекарваме празниците. Славата и парите са нещо преходно, фамилията е това, което остава. Това е морално благосъстояние, което никой не може да ти го даде.

- Откакто си със Станимир ми се виждаш много улегнала и метафизичен ориентирана към живота?
- Вече на никое място не излизам. Станимир не ме стопира, в противен случай – пуска ме на всички места. На мен не ми се излиза, в случай че не сме на събитие или присъединяване. Настроена съм по-семейно, домошарка станах. Станимир ме поддържа във всичко. Много е спокоен и добър, а това ми дава мощ да ходя напред. Затова започнах да мисля, че желая семейство тъкмо с него. Имах шесто възприятие, че това е моят мъж. Прегръща ме и не помня за проблемите, желае ми се да остана в този свят с него.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР