Джулиана Гани е безспорно сред най- интересните участници в тазгодишната

...
Джулиана Гани е безспорно сред най- интересните участници в тазгодишната
Коментари Харесай

Джулиана Гани се оказа богата наследница! Ето кои са родителите й:

 djuliana-gani-23

Джулиана Гани е несъмнено измежду най- забавните участници в тазгодишната селекция на „ Вип Брадър “. „ Мис Силикон “ влезе в къщата с клеймото на „ празноглава и безхарактерна златотърсачка “, само че съумя да разбие всяко факсимиле, в което феновете си я представяха.

Блондинката с обилни форми съумя да покаже, че има темперамент, не е лицемерна, нито толкоз глупава, колкото хората си фантазират. Освен това, се оказа, че не е никаква златотърсачка, а в противен случай – доста богата наследница.

Джулиана Гани разкри, че майка й е заможна пловдивска реститутка и има внушителните 15 апартамент в центъра на града. Баща й пък е италиански банкер, който управлявал дълги години банка в Дубай и в Неапол. А семейството Гани, която моделката носи, е неговата.
 djuliana-gani-19 Джулиана се омъжи две седмици преди Вип Брадър
Тя има още една сестра и двама братя, само че всички са от разнообразни татковци. Парадоксалното е, че единият от братята й е духовник. И той остро подлагал на критика скандалния метод, по който наподобява силиконката. Благодарение на него тя била възпитана в християнската религия, както и в никакъв случай да не лъже. Но русокоската не желала да трансформира външния си тип, единствено тъй като той не я одобрявал.

Отскоро Джулиана към този момент е омъжена. Тя подписа брак с обичания си Станимир две седмици преди да влезе в къщата. Въпреки че е вътре, не минава и ден, без моделката да рони сълзи по него. Тя даже призна, че съжалява, че го оставила поради шоуто. Но той й заречен, че ще я чака и няма да я зареже, тъй като желае да е майка на децата му.

Силиконката описа, че двамата заживели дружно след има- няма месец, откогато станали гаджета. Той зарязал живота си в Димитровград и се пренесъл при нея в Пловдив. В началото тя не била възхитена от концепцията поради предходните си любовни разочарования. Но взело, че се получило. Грижил се за цялото домакинство и не й давал да прави никаква къщна работа.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР