Джули Мейзер – дъщерята на скандалната миска Анита Мейзер, проговоря

...
Джули Мейзер – дъщерята на скандалната миска Анита Мейзер, проговоря
Коментари Харесай

Дъщерята на Мейзер проговори: Майка ми не лежа за убийство, пекла суджук и филийки на ютия в Сливенския затвор

Джули Мейзер – дъщерята на скандалната миска Анита Мейзер, проговоря за първи път след нещастието, сполетяла фамилията на 14 август 2016 година Тогава, по време на любовна игра, ненадейно издъхва Николай Димов, брачен партньор на секс бомбата. Оказва се обаче, че повода за кончината му е друга – имал е изхабено сърце поради анаболите, които е приемал като културист.


За първи път дъщерята на Анита – Джули, споделя, че не позволява на майка си да дава изявленията. От думите й излиза наяве, че миската дължи пояснение единствено пред Господ, щерка си и фамилията на Николай.

Анита сега написа книга, в която ще опише истината за черната дата във варненския дом на фамилията. Излизането на творбата също щяло да стане с утвърждението на дъщерята, която приключила висшето си обучение в Съединени американски щати с цялостно отличие и даже спечелила премия от президента Джордж Буш. Младата девойка е в България по бизнес каузи, само че твърди, че има предложения да се снима в холивудски филми. Тя се съгласи да даде изявление по телефона само за „ Уикенд ”.

 

- Г-це Мейзер, къде се намирате вие сега и къде е вашата майка?

- Аз съм към момента в България, а майка ми се прибра назад в Америка.

- Поддържате ли връзка?

- Да, несъмнено, само че не толкоз постоянно като преди години. Има моменти, в които леко се караме поради някои нейни дейности, които не утвърждавам. Разбирам, че не й е елементарно след случилото се, като знам какъв брой доста обичаше Ники. Той й липсва мъчително доста. Слава на Бог, към този момент има кученце, което й оказва помощ да е душевен по-стабилна. Аз върша бизнес проект за няколко мои идеи  - едната е MLM компания, втората е обвързвана с маркетинг и е в областта на „ консиерж сервиз ”. Ще предложа бизнес проекта си на евентуални вложители. Също по този начин ми предложиха работа във компания, обвързвана с превоз в България. В Америка там също имам няколко оферти, свързани с Холивуд. И да, ще съм част от това, с което се занимава майка ми сега.

- В каква посока развива капацитета си майка ви?

- Майка ми се занимава с състезания на международно равнище като уредник. Пише две книги по едно и също време, като едната е какво държание би трябвало да има една мис или мисис, по какъв начин да се облича, какво се изисква, с цел да влезеш в топ броя на международен конкурс и по какъв начин да се приготвят девойките за цялостното им показване на сцената и така нататък Мисли да отваря школа за образование на мис и мисис. Вече организира курсове и онлайн подготовка. Доколкото разбрах, има покана от няколко страни да отиде особено на място да ги образова. Отделно се снима в няколко кино лентата. Смята да направи и филм по собствен сюжет. Но прави неща, които не ми харесват. Доста спорим дали си заслужава или не да прави какви ли не неща за лайкове във Facebook и да й заплащат за това. Болшинството нейни почитатели са българи и не мисля, че те я възприемат добре, единствено си навлича още повече хейт.

- Какво значи за вас и вашата майка датата 14 август?

- Тази дата раздруса целия ни живот. Никога не съм си представяла, даже и сънувала по-голям призрачен сън. Не знаех какво е станало. Чаках ги в Гърция след няколко дни да честваме рождения ден на Ники. Но нито за секунда не съм си помислила, че майка ми има нещо общо, по-скоро се тормозих за нея. Всичко беше повече от прелестно сред тях. Звучеше благополучен и удовлетворен от идното в живота им. Жалко, че нарочиха майка ми и безусловно я унищожиха. Тя, доста неуместно, в суматохата е поела виновност и оттова всичко се обърка. Кошмар, за който не желая да се сещам повече. Разумните хора знаят истината, само че значителен % от популацията има вяра на клеветите по неин адрес. Този ден промени целият ми живот.

- Как преживяхте случилото се?

- Подобно нещо не се претърпява. Това не е нещо, което просто забравяш. Не беше елементарно, само че знаех едно - майка ми е безусловно почтена. Въпреки целият хейт, който се изля върху нея, трябваше да се боря, както и тя. Без значение какъв напън е имало от всякакви институции и хора, с цел да не бъде освободена и да я държат без виновност затворена. Искрено се надявам хората да схванат истината, че  майка ми е поела виновност под напън и боязън. Това, което хората не знаят, е че тя лежа действително за рушвет, който не е давала, нито пък е предложила. Тъй като е трябвало да я пуснат до 72 часа, вземат решение да прибавят този така наречен „ рушвет ” и по този начин към този момент имат съображение да я задържат. Още незабавно е станало ясно, че няма погубен човек, а е настъпила гибел по други аргументи. Но до последно са желали да стои затворена, с цел да не замине за Щатите инцидентно. Чрез това обвиняване – склоняване към рушвет на проверяващ служител на реда, съумяват към този момент да я задържат. Като пояснение споделят, че ще стои затворена до изясняване на случая. Разбрало се е незабавно защо става въпрос -  умрял човек от самопричиняване и даже естествена гибел. Сложно е за обяснение от мен, само че съдиите знаят истината. След многочислени експертизи се открива, че има самопричиняване и нито едно доказателство, че някой е предизвикал гибел на Ники. Жалко, че медиите употребяват думата ликвидиране по адрес на майка ми, в случай, че на никое място в делото тя няма сходно обвиняване. Има разлика в обвиняване да причиниш по несъобразителност гибел, друго е смисъла на ликвидиране. Убиваш съзнателно някой. Кой естествен човек има вяра, че Ники, за който се знае - той е супер здрав мъж и културист, ще разреши някой да му стяга каквото и да е към врата не непринудено?! Незаслужена завист към майка ми се изсипва непрекъснато медийно, само че се надявам че научавайки истината, публицистите ще спрат. Ако майка ми не беше известна и хората не бяха тръгнали против нея, тя нямаше да попадне несправедливо, съгласно мен, зад решетките, където място имат по всевъзможни аргументи и най-много за действителен рушвет, доста други хора в България. Тъжно е по какъв начин майка ми заставам 2 години за неуместен рушвет, без нито един очевидец, нито един лев доказателство, единствено тъй като законът разрешава думата на служителя на реда да се приема за вярна.

Относно това по какъв начин се усещам сега - не тая завист в себе си,  майка ми не ме е възпитала по този начин. Приемам, че по този начин е трябвало да стане, колкото и обстановката да е неприятна, че би трябвало да съм по-борбена, по-предпазлива и по-силна от всеки път. Да, знам, че животът може да ти сервира всичко и би трябвало да си подготвен за всевъзможни обстановки и да не се предаваш. Чувствам, че не пребивавам с розови очила като преди, значително съм признателна, тъй като това е и урок.

- Имаше ли правилни хора до вас двете в оня сложен миг?

- Винаги съм чувала, че би трябвало да стане нещо, с цел да схванеш кои са правилните ти другари. Не ни се беше случвало нещо толкоз фрапантно в живота, само че се убедих, че е тъкмо по този начин. Много хора бяха до нас, даже такива, които не съм очаквала. Създадохме и нови другарства. Приятелската поддръжка е скъпа. Майка ми имаше рандеву от другари, познати и даже непознати всяка седмица. Това й оказа помощ да оцелее. Но е доста афектирана на полиция и прокуратура за това, че са й „ приписали ” да поеме виновност и оскверниха името й.

- Обвинявате ли майка си в нещо? Каква майка е Анита Мейзер и какво не знаем за нея?

- Нямам право да я упреквам в нищо, тя ми е майка, и си е дала и посветила целия живот на мен. Аз я обичам и почитам безпределно. Е, има някои неща, които не утвърждавам, които тя прави в медийното пространство. Но я обичам! Разбирам, че се усеща самотна и има потребност от внимание, само че просто не считам, че това е методът. Винаги съм била срещу известността й, тъй като моята майка за мен е бизнес дама, която е уважавана и обичана от нейните близки. За огромно страдание, се наложи неверният имидж, който изкуствено й беше основан. Майка ми е неописуемо борбена. Едва ли знаете, че тя от 20-годишна се занимава с разнообразни бизнеси. Почнала е 5 години преди да замине за Америка. Имала е заведения за хранене, питейни заведения, магазини, била е член на сдружения. Но очевидно реши, че е достигнала едно равнище и стартира да прави неща, които не утвърждавам - като имиджа, който Киро Скалата й сътвори, без да осъзнават очевидно и двамата тогава в какво се въвлича майка ми. Проявявам схващане. Имала е потребност да се почувства млада, харесвана, разпознавана. В моите очи се случи всичко това, което трансформира моята работлива и грижовна майка в ненавиждана и одумвана с неприятно жена. Много ми тежи, тъй като тя е извънредно добър човек и оказва помощ на всеки.

- Защо Анита Мейзер не дава изявленията съгласно вас откогато е на независимост?

- Не дава изявленията само поради мен. Буквално съм й забранила - споделила съм й колкото и да й е мъчно, че не дължи на никого нищо и не е длъжна да се изяснява на хора, които даже не познава. Онези, които я обичат и почитат, не желаят пояснение от нея, те знаят качеството й на скъп човек. Другите, които я плюят и ненавиждат, няма да я заобичат след някое изявление. Аз знам коя е майка ми, знам, че в никакъв случай не би била способна на сходно нещо и това е най-важното за мен. Повтаряше, че е отговорна и твърдеше, че има виновност, в случай че желае независимост. Така е била посъветвана и е била изплашена. Но се почувства излъгана. Тя поема виновност без виновност и реши да каже истината, само че трябваше да върнем делото изначало. Не можа да се помири с обстоятелството, че полицията й приписа и  рушвет. След като излиза наяве, че тя няма виновност за гибелта на мъжа си, на третия ден, когато би трябвало да я освободят, внасят в съда обвиняване „ рушвет към длъжностно лице ” без едно доказателство. Никой не написа и не приказва за това. Всички останаха с усещане, че е затворена поради гибелта на мъжа й, което просто не е правилно. Затова няма смисъл да дава непотребни изявленията, въпреки че тя не устоя и желае да опише всичко в книга. За мен Господ, аз, тя и фамилията на Ники сме единствените, пред които би трябвало да дава отговор.

- Вярно ли е, че майка ви е продала всички парцели в България и че ви ги приписала, до момента в който е била затворена?

- Не, не я правилно нито едното, нито другото. Тя ми ги приписа доста преди да познава Ники. Засега с нея сме разграничени - на два континента живеем.

- Иска ли Анита Мейзер да се връща в България?

- Знам, че майка ми обича България, даже и след случилото се, въпреки всичко това е нашата татковина, само че съгласно мен тя би трябвало да е навръх място като Америка, с цел да бъде себе си. Тук към този момент тя няма бъдеще. Благодарна е доста на американското посолство, че следяха случая от близко и се интересуваха от нейното положение, до момента в който беше несправедливо затворена, а медиите я обругаваха.

- Какво ви споделяше за престоя  си в Сливен?

- Тя е рядко срещан човек и темперамент. Толкова е борбена, че в случай че ми каже на следващия ден: „ Заминавам за Марс ”, имам вяра, че в действителност ще го направи. Знаех, че тя ще оцелее душевен. Беше на антидепресанти и успокоителни много време в ареста, тъй като има уплаха от затворени пространства и не може да живее без светлина. Майка ми ненавижда завеси, спи на ярко и на отворени прозорци. Представете си в каква бедност и тюрма е била 9 месеца в следствения арест. Това я измъчваше дотам, че на моменти е имала възприятието, че ще влезе в лудница. Когато са я преместили в Сливен, имало и естествени дами. Много случки има от мястото за отнемане от независимост, само че може би ще ги опише в книгата си, в случай че я одобря. Казвала ми е по какъв начин си пече филийки, суджук, банички и какво ли не с ютия. Правила си е туршия и кисело мляко. Стана доста набожна вътре и стартира да има вяра в Господ и Иисус Христос същински и от душа.

- Вярвате ли в ориста, предначертаното, пророчествата? Някой надничал ли е в живота ви и в случай че да, какво са ви споделили?

- Да, имам вяра най-много в това, че всичко е сила. Вярвам и в силата на мисълта! Медитирам, което ме успокоява и ме кара да се усещам ужасно. Моята астроложка ми сподели, че до 2 години ще имам мъж и деца. Бизнесът щял да е по-късно. Най-странното е, че майка ми кардинално не ще да чува за гледачки, тъй като мисли, че те въздействат на живота й. Не желае да знае нищо, само че въпреки всичко е ходила. Последно е била при гледачка преди много години. Тя позна, че мъжът й ще почине и че ще си отиде от този свят към 40-годишнината му. Така и стана!

Ники е имал изхабено сърце. Лекари са му споделили, че в случай че не спре с химията и с повдигането на тежести, сърцето му ще спре в идващите няколко години. Същия ден вършат проучване и на сърцето на майка ми. Съпоставят проучванията и изясняват, че нейното е като на млада газела, а неговото - като на 75-80 годишен остарял човек. Ники и майка ми се бяха шашнали и тормозили. Ники всеки ден тренираше и никой не можеше да го спре.

- Какъв житейски урок си взехте след случилото се?

- Разбрах, че човек би трябвало да цени всеки миг. Никога не би трябвало да не помни от кое място е тръгнал, тъй като да паднеш от високо не е елементарно. Или ще се вдигнеш, или напълно ще пропаднеш. Аз започнах да виждам на живота по различен метод, да оценявам всичко, да не се нервирам за нелепости, да се усмихвам и веселя и на най-малкото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР