„Джулай за природа“ – под този надслов премина посрещането на

...
„Джулай за природа“ – под този надслов премина посрещането на
Коментари Харесай

Първият изгрев на юли: Стотици се събраха на Камен бряг и на Шофьорския плаж

„ Джулай за природа “ – под този надпис мина посрещането на първото юлско слънце за тази година по черноморието. Не малко хора пристигнаха на Шофьорския плаж да посрещнат изгрева.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Когато започнахме да идваме тук почуствахме успокоение, мястото подготвя към уют. Джулай морнинг е просто един мотив, който се сътворяваме, с цел да се забележим – всички другари дружно. Идваме тук защото доста ни харесва плажът “, споделя Ванина.

Кремена Вътева от гражданската самодейност „ Море без бетон “ изясни, че концепцията е този Джулай да бъде по – друг – с мисъл за природата.

Снимка: btvnovinite.bg

Хората, които са събрали на Шофьорски плаж, направиха шествие до нос Кумата. Пред градежа на подпорната стена на Алепу те стопираха на митинг.

Видяхме делфини, само че това може да е за последно на този плаж, уточни мъж от протестиращите.

На Камен бряг по традиция пристигнаха стотици хора, с цел да посрещнат изгрева. Вместо в 5, 28 ч., слънцето изгря в 5,50 ч.
Снимка: btvnovinite.bg
От 2011 година постоянно сме тука, имаме вяра в положителното начало, имаме вяра, че няма по-вълшебно нещо от юлското утро, изключително на това емблематично място, споделя един от пристигналите на Камен бряг.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР