Джудит Стренг от Тексас била на почивка в Исландия, заедно

...
Джудит Стренг от Тексас била на почивка в Исландия, заедно
Коментари Харесай

Баба се качи на леден трон и за малко да бъде отвлечена

Джудит Стренг от Тексас била на отмора в Исландия, дружно със сина си Род Стренг. Разхождайки се по плажа, двамата забелязали мразовит блок, който наподобява на престол.

Съответно вършат това, което би направил всеки на тяхно място. Джудит взема решение да седне на трона, до момента в който Род я снима с телефона си, с цел да запечатат съвършената фотография от почивката.

„ Формата му беше такава, че можех да седна комфортно. Изглеждаше като нещо занимателно “, споделя Джудит пред ABC News, съобщи Трафикнюз.



Това, което не планували е, че малко откакто Джудит се усмихнала за фотографията, огромна вълна повдигнала ледения й престол, той се повдигнал и почнал да се отдалечава от брега.



За благополучие наоколо се оказал капитанът Ранди Лакут, който съумял да реагира бързо и върнал Джудит назад на брега, откакто ледът отплувал.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР