Джуд Белингам е застрашен да пропусне решителен двубой за Реал

...
Джуд Белингам е застрашен да пропусне решителен двубой за Реал
Коментари Харесай

Белингам държи на тръни Реал, Себайос хвали Анчелоти

Джуд Белингам е заплашен да пропусне съдбоносен дуел за Реал (Мадрид), сигнализират в Испания.

20-годишният британския национал е измежду главните играчи в състава на мадридския град и към този момент осъществя 16 гола от началото на сезона.

Белингам обаче получи втори жълт картон в Шампионската лига при успеха на Реал с 3:2 над Унион (Берлин) като посетител в Германия, а испанският вестник " Марка " показва, че при ново публично предизвестие в шампионата халфът ще бъде глобен за 1 среща.

Това значи, че Джуд Белингам може да пропусне втория мач от осминафиналите в конкуренцията, в случай че получи жълт картон в първия дуел, а опасността остава и за четвъртфиналите, защото в Шампионската лига жълтите картони не се заличават преди полуфиналната фаза.

Жребият за първия стадий от директните елиминации в най-престижната европейска клубна конкуренция по футбол е в петък, а Реал се класира за директните елиминации, откакто завоюва всичките си мачове в групата.

Междувременно халфътДани Себайос се изрече извънредно ласкаво за треньора Карло Анчелоти.

Себайос съобщи, че точно италианецът е повода сега той да играе за " белия балет ". 27-годишният халф мина на " Бернабеу " през 2017 година, само че прекара два сезона чартърен в британския Арсенал и изглеждаше, че няма бъде при " белите ", само че ролята на Анчелоти е била основна за трансформацията му.

" Ако има една причина да бъда в Реал Мадрид, това се дължи на Карло Анчелоти. Той е повода през днешния ден да играя за този клуб. Той постоянно ме е подкрепял ", съобщи Себайос, който вкара победния гол за триумфа с 3:2 над Унион Берлин в Шампионската лига.

" След мача той ми сподели, че е доста благополучен поради гола ми. Вярата му в мен е основна за моето показване. Бих споделил, че е той като татко за мен, само че и татко за всички в отбора ", приключи юношата на Бетис.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР