Джоузеф Гордън-Левит стана баща за втори път. Съпругата на актьора

...
Джоузеф Гордън-Левит стана баща за втори път. Съпругата на актьора
Коментари Харесай

Джоузеф Гордън-Левит стана баща за втори път

Джоузеф Гордън-Левит стана татко за повторно. Съпругата на артиста - Таша Макколи го е дарила с още едно дете. Щастливото събитие е станало преди към месец, само че едвам в този момент представител на Левит удостовери новината пред сп. People, без да дава повече детайлности за бебето.

Джоузеф Гордън-Левит и Таша Макколи постоянно са се стремили да пазят персоналния си живот надалеч от светлината на прожекторите и нахалните кореспонденти.

Двойката, която склюи брак през 2014 година, има наследник, който през август ще стане на две години.

"Да си прочут е ужасно. Това ми дава опция да върша нещата, които обичам - да се фотографирам във филми. Това е избор, който съм направил самичък. Реших да се занимавам с шоубизнес и хората да знаят името ми и да ме разпознават. Това има своите позитивни и негативни страни ", съобщи преди време артистът, който желае да даде опция на децата си сами да решат дали желаят хората да надничат в живота им.

"Моят наследник е бебе. Не е негов изборът да е прочут. Бих желал да му дам опция самичък да избере дали желае това, когато порасне, когато може да осъзнае какво значи това. Дотогава ще го вардя ", добави той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР