Джошуа имаше предимство и повече шансове в началото на срещата.

...
Джошуа имаше предимство и повече шансове в началото на срещата.
Коментари Харесай

Усик победи Джошуа и защити шампионските си титли, Украйна ликува

Джошуа имаше преимущество и повече шансове при започване на срещата. Това провокира бурна поддръжка от публиката. Усик обаче се измъкваше от сложните обстановки виртуозно. И двамата демонстрираха забележителна техника и бе мъчно да се одобри, че всеки от тези мъже тежи над 100 кг.

Във втората част на багра Усик последователно наложи своето превъзходство с повече точни удари.

И двамата бойци заслужават голямо почитание за последните 2-3 рунда, в които ускориха темпото и изнесоха същински театър. Те изглеждаха като че ли са в лека категория, а не по над 100 кг, като още веднъж невероятната кондиция на Усик се оказа решаваща за наклоняване на везните в негова изгода. Джошуа се опита да надделее, само че срещна гладиаторска опозиция от Усик.

След края на мача Антъни Джошуа показва своето неодобрение от загубата, само че въпреки всичко обществено поздрави своя конкурент и прикани всички почитатели да му отдадат дължимата респект като на огромен първенец.

Усик от своя страна благодари на всички и посвети огромната победа на своята татковина Украйна, на околните си и на всички, които водят война по фронтовете с съветските агресори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР