Джош Дюамел и Фърги несъмнено бяха сред най-симпатичните звездни двойки,

...
Джош Дюамел и Фърги несъмнено бяха сред най-симпатичните звездни двойки,
Коментари Харесай

Още една звездна двойка стигна до развод и най-накрая казаха защо

Джош Дюамел и Фърги безспорно бяха измежду най-симпатичните звездни двойки, само че се оказа, че нещата сред тях просто не се получават и през 2017 година оповестиха, че се разделят.

Разводът бе финализиран две години по-късно, само че двамата по този начин и не приказваха за аргументите за разпада в връзките им. Е, артистът наруши това безмълвие в подкаста In Depth With Graham Bensinger.

Там Джош Дюамел си спомни за връзката си с Фърги и осемте години, в които бяха женени. Актьорът твърди, че са били доста щастливи. " Мисля, че някак се надраснахме и имахме доста разнообразни ползи. "

Дюамел добавя, че той в никакъв случай не си е падал по блестящите събития и цялото внимание, което специалността му генерира. В даден миг му е залипсвало нещата да са по-прости. Ето за какво е желал с Фърги да се реалокират да живеят в родния му щат Северна Дакота, написа Page Six.

Но в даден миг е осъзнал, че животът, който той желае, не е пасвал изобщо на изпълнителката, която е родена и израснала в Калифорния. В момента двамата са в добри отношения и отглеждат десетгодишния си наследник Аксел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР