Джорджо Киелини сподели, че мачът с Челси ще бъде най-лесният

...
Джорджо Киелини сподели, че мачът с Челси ще бъде най-лесният
Коментари Харесай

Джорджо Киелини: Мачът с Челси ще е най-лесният за Ювентус

Джорджо Киелини показа, че мачът с Челси ще бъде най-лесният за Ювентус в идващите седмици. „ Старата госпожа “ приема настоящия европейски клубен първенец в Торино.

Юве посреща „ сините “ в конфликт от група Н на „ Алианц Стейдиъм “ довечера след сложен старт на сезона в Серия А, като отборът е на десета позиция след шест кръга, само че централният бранител счита, че огромният дуел ще извади най-хубавото от тима.

„ Мачът с Челси е най-лесният, който ще играем в последните седмици. Това са страхотни срещи, тъй като е елементарно да се подготвиш за тях, напрежението е оптимално и всичко е на най-високо равнище. Играем първия си домашен мач в Шампионската лига против европейския първенец, който се укрепи след спечелването на трофея, тъй че ще бъде страховит дуел, колкото сложен, толкоз и подтикващ. Сигурен съм, че ще играем добре и че всички в клуба, ние най-много, треньорът, почитателите, желаят да изиграем мощен мач. Безсмислено е да отхвърляме, че Пауло е основен състезател за нас. Но ние сме тим, който може да преодолее неговата липса. Разполагаме със мощен състав, който ще бъде подготвен и ще превъзмогне отсъствието му “, показа капитанът на „ бианконерите “.

„ От Киеза чакам това, което прави в този момент, че и по-добре. Мисля, че се оправя доста добре, тъй като с цел да дойдеш в Юве и да играеш толкоз добре, колкото го направи предходната година, не беше елементарно. Но играейки на Европейското и отбелязвайки значими голове го сложи в позицията, че към този момент не е младото момче, от което се чака да се показва окей. Сега упованията са по-големи върху него. Точно поради това тази година е надалеч по-трудна за него от предходни години. Всеки тим, който взе участие в Шампионска лига, би трябвало да желае да я завоюва. Утре се изправяме против европейския първенец, ще бъде страхотна вечер без значение от това, което се случи…емоциите от това да играем тези мачове са тези, които те карат да правиш велики неща. Нашата пристрастеност да стигнем до финала, не знам дали ще стигнем до него, само че е наша цел, която би трябвало да преследваме. Това прави разликата “, разяснява наставникът на Юве Масимилиано Алегри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР