Джорджия никога през живота си не е била слаба, а

...
Джорджия никога през живота си не е била слаба, а
Коментари Харесай

Дебела домакиня следва най-лесната диета на света и се превърна в секси мамче СНИМКИ

Джорджия в никакъв случай през живота си не е била слаба, а след раждането на децата ѝ тежестта и доближи 100 кг.

Всичките сили на дамата отивали за грижите за децата ѝ, като тя изобщо не обръщала внимание на себе си.

Но в един миг тя схванала: с цел да стане още по-добра майка, тя би трябвало да се грижи и за своето здраве.

Заедно с това тя незабавно почнала да тренира. Малбро проучила по какъв начин тялото гори мазнини и по какъв начин работи метаболизмът.

"Най-очевидният извод, до който аз доближих, бе този, че загубата на мазнини и, надлежно, на тегло зависи не от това, какъв брой калории ние се лишаваме, а от това, какъв брой изгаряме от тях ", изяснява Джорджия.


Това, както наподобява, явно изказване преобърнало живота на Джорджия с главата надолу. На публицистите от дамата разказала, че е употребила калкулатор за изчисление на базалния метаболизъм, с цел да дефинира какъв брой калории тя би трябвало изразходва на ден, с цел да отслабне. Често се оказва, че да се гладува изобщо не е наложително.
"Когато за първи път счетох, оказа се, че горя към 2100 калории. Останах потресена, та аз можех умерено да понижа до 1700 калории, тъй като по-рано, до момента в който бях на диети, съм приемала по 1200 калории ", изяснява Джорджия.
Джорджия си купила фитнес гривна, която автоматизирано ѝ показвала, какъв брой сила тя е изразходила за дни. Занапред ѝ останало единствено да яде по-малко.

По този метод на дамата не се наложило да изключва от хранителния си режим обичаните си артикули, вместо това тя понижила тяхната приложимост.

Естествено, това оказало огромен резултат върху нейното здраве.


Само за година дамата свалила тежестта си до здравословните 58 кг. При това Малбро не се спряла на тези резултати.

Още по време на отслабването си тя почнала да интегрира спортуването в своя дневен режим. Сега дамата не си показва живота си без физическо натоварване.

В момента Джорджия въодушевява други девойки посредством своя профил в Инстаграм. Тя сега е следвана от 20 000 души, написа.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР