Джорджия Кусулу се развълнува, когато разкри за проблемите си с

...
Джорджия Кусулу се развълнува, когато разкри за проблемите си с
Коментари Харесай

Джорджия Кусулу се разпада, докато споделя желанията си за още едно дете след трагичен спонтанен аборт

Джорджия Кусулу се развълнува, когато разкри за проблемите си с плодовитостта в неотдавнашен епизод на Georgia & Tommy: Baby Steps.

Бившата звезда от The Only Way Is Essex, 32, и нейният брачен партньор Томи Малет, 31, разискаха последствията от техния драматичен импровизиран аборт, както и очакванията си да забременеят още веднъж. Дуетът неотдавна започва новата серия на шоуто си, а в началния епизод тя описа за своя сложен път.

През април предходната година Джорджия разкри, че е имала импровизиран аборт. В изказване, публикувано в обществените медии, тя изясни, че се нуждае от интервенция, откакто 12-седмичното сканиране сподели, че нероденото бебе на нея и Томи не е оживяло. Заедно с изказването Джорджия показа черно-бяла фотография на краката си, до момента в който лежи в болничното легло.

„ Откакто загубихме бебето през април, имах своите дни “, сподели Джорджия на сериала. „ Имам положителни дни и имам неприятни дни, което съгласно мен е изцяло обикновено. Все още ще има неща, които да ме задействат. Последната седмица...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР