Джорджия Гудиър беше само на 23 години, когато загуби живота

...
Джорджия Гудиър беше само на 23 години, когато загуби живота
Коментари Харесай

Млада жена почина от рак, а смятаха, че има инфекция от водата

Джорджия Гудиър беше единствено на 23 години, когато загуби живота си след къса борба с заболяването.

Първоначално лекарите подозираха, че тя има зараза от вода, само че когато усетила болежка в дясната страна, тя отишла в болница, оповестява Liverpool Echo.
външна реклама
След кръвни проучвания и ехографски прегледи в болничното заведение Уорингтън, последвани от биопсия на черния й дроб, на Джорджия беше обявено, че има аденокарцином.



45-годишната майка Шерил Гудиър сподели: „ Поглеждаш обратно и виждаш по какъв начин просто ни откраднаха времето с нея. Мислехме, че ще имаме най-малко още една Коледа дружно.“



„ Тя в никакъв случай не е имала никакви здравословни проблеми. Наистина е нереално, като че ли това не е истина. Правим всичко допустимо, с цел да продължим напред.“

„ Тя беше единствено на 22, когато й беше сложена диагнозата. Няма фамилна анамнеза за рак.“

„Това беше просто голям потрес, тъй като беше здрава и толкоз добра. Тя се хранеше добре, не пиеше доста, беше доста дейна във фитнеса от самото начало.“



Смята, че рака е почнал в червата, преди да се популяризира в жлезите и черния й дроб.

Тя претърпя шест кръга химиотерапия, само че страдаше от редица септични инфекции в жлъчния си канал, които в последна сметка не се повлияха от антибиотици.



Джорджия се прибра вкъщи на 1 октомври предходната година и умря четири дни по-късно.

Приятелите й и фамилията й вземат участие в благотвориелно тичане 56 благи в памет на Джорджия. Всички събрани пари посредством самодейността ще отидат в Центъра за рак на Клатърбридж в Ливърпул, където тя получи грижи.

Джорджия и нейната най-хубава другарка Клои приключиха същото спонсорирано тичане през февруари предходната година в помощ на Cancer Research.



„ Тя беше обичана от толкоз доста хора. Все още живееше вкъщи с техните, обичаше да бъде към фамилията и приятелите си“, споделят нейни близки.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР