Джорджина Родригес направи първата си публична изява след тежката загуба,

...
Джорджина Родригес направи първата си публична изява след тежката загуба,
Коментари Харесай

Жената на Роналдо с първа публична изява след тежката загуба

Джорджина Родригес направи първата си обществена изява след тежката загуба, която претърпя напълно неотдавна - загубата на своя новороден наследник.

Половинката на Кристиано Роналдо се появи на филмовия фестивал в Кан, а мотивът бе премиерата на биографичния филм за Елвис Пресли.

Присъствието на Джорджина на аления килим е същинска демонстрация на храброст. Не единствено тъй като е минал едвам месец от тъжното събитие в живота ѝ. Но и тъй като, въпреки скръбта си, тя съумява да наподобява ослепително и да театралничи с необятна усмивка пред стотиците камери.

Усмивка, която даже и доста позакръглената фигура на звездата не съумя да помрачи. За събитието 28-годишната Джорджина бе избрала сребриста, тясна рокля - с дължина до глезените и преливаща в грациозен шлейф. А за още по-секси и привлекателна визия, допринасяше високата цепка.

Явно Джорджина се пробва да откри способи да преодолее компликациите. Освен че към този момент посещава блестящи фестивали, тя се е отдала и на сантиментални пътешествия със брачна половинка си Кристиано. Наскоро двамата споделиха общ кадър в Instagram, в който се любуват на разходка с първокласна яхта измежду красивата природа, оповестява lifestyle.bg.

Звездата на Манчестър Юнайтед и аржентинско-испанският модел посрещнаха щерка си Бела Есмералда на 18 април, часове откакто трагично изгубиха новородения си наследник - брат-близнак на Бела.

Роналдо даже към този момент показа фотография на новородената си щерка, която е и пето дете на двойката, написвайки към фрагмента прочувственото: " Завинаги обич... ", припомня Мirror.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР