Джорджина Родригес е щастлива връзка с Кристиано Роналдо от години.Почти

...
Джорджина Родригес е щастлива връзка с Кристиано Роналдо от години.Почти
Коментари Харесай

Бившият на Джоджина: По-красив от Роналдо, но много по-беден

Джорджина Родригес е щастлива връзка с Кристиано Роналдо от години.

Почти всеки знае нейната история и по какъв начин в скъпия бутик, в който е работила, среща огромната обич.

Малко се знае за живота й преди съдбовната 2017 година Наскоро испанският фотограф Хавиер Ернандес Пинейро описа за романа посред и, а мнозина бяха шокирани от разкритието, че точно Джорджина е първата му обич.

Популярният Шави се появи в испанско токшоу, където разкри детайлности за връзката си с Джио. Двамата са били дружно в тийнейджърските си години.

Кое е първото гадже на Джорджина? Хавиер е на 28 години и е роден в Толедо. Той обаче прекарва по-голямата част от младостта си в дребното градче Хака в северната част на Испания. Именно там се срещат с Родригес.



На 18-годишна възраст стартира да учи ветеринарна медицина в университета в Сарагоса. След довеждане докрай на образованието си обаче взема решение да се занимава с снимка. Пътува по света, рисува и фотографира природа и авантюристичен спортове.

Пинейро живее от продажба на фотоси. Преди време провежда галерия, приходите от която отидоха за деца в риск Индия, написа бТв спорт.

Приходите му обаче са надалеч от тези, които печели Кристиано. Въпреки че за мнозина той е надалеч по-красив от звездата на Ал Насър.

Хавиер и Джорджина не поддържат връзка от много време, само че се спекулира, че тя е в контакт със сестра му Ивана.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР