Джордж Р. Р. Мартин е доволен, че сериалът Игра на

...
Джордж Р. Р. Мартин е доволен, че сериалът Игра на
Коментари Харесай

Джордж Мартин доволен, че „Игра на тронове“ приключи, изтъкна и причината

Джордж Р. Р. Мартин е удовлетворен, че сериалът „ Игра на тронове “ е завършил, защото в този момент може да се концентрира върху писането на книги и приключването на поредицата „ Песен за огън и лед “, оповестява „ Контакт мюзик ", представен от БГНЕС. 
Хитовата сага на HBO, която завърши след осем сезона по-рано тази година, е основана върху романите на 70-годишния американски публицист. Но въпреки сценаристите да взеха огромна част от написаното, в един миг сюжетът им се отклони от авторовия текст.
В момента Джордж Р. Р. Мартин работи по шестата и предпоследна книга от поредицата „ Ветровете на зимата “, и би трябвало да стартира да написа седмата – „ Мечта за пролет “. По думите в този момент, когато сериалът е завършил, той не усеща толкоз огромен напън да завърши, което го е направило по-продуктивен.
„ Имаше прочут интервал – може би няколко години, през които можех да завърша книгата, можех да остана в шоуто за още няколко години, само че стресът беше голям. Не мисля, че това беше добре за мен, тъй като единственото нещо, което можеше да ме въодушеви, в действителност ме забави ужасно доста “, съобщи писателят.
„ Всеки ден сядах да пиша и даже, когато имах добър ден – а добър ден за мен е написването на три или четири страници – се усещах извънредно, тъй като си мислех „ Боже мой, би трябвало да завърша книгата. Написал съм единствено четири страници, когато в действителност трябваше да напиша 40 “.
По думите на Мартин приключването на сериала е било много „ освобождаващо “. Според него края на телевизионната сага, който получи много смесени реакции от почитатели, някои от които не изключително ласкателни, няма нищо общо с неговото виждане за края на книгите. Авторът беше безапелационен, че въпреки шоуто да е основано на работата му – двете неща „ са напълно разнообразни “.
„ Шоуто и книгите ми са близки, свързани са, само че са две напълно разнообразни неща. Близостта им не трансформира нищо “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР