Джордж Озбърн каза, че Риши Сунак трябва да назове датата

...
Джордж Озбърн каза, че Риши Сунак трябва да назове датата
Коментари Харесай

Джордж Озбърн казва на Риши Сунак да посочи дата за общите избори, докато премиерът се колебае относно гласуването

Джордж Озбърн сподели, че Риши Сунак би трябвало да назове датата за общите избори и да убие спекулациите по отношение на водачеството на торите.

Канцлерът на строгите икономии сподели, че този ход също ще спре безкрайните диалози през идващите месеци за това по кое време Англия най-сетне ще се насочи към урните. Г-н Озбърн също по този начин сподели, че министър председателят би трябвало да покаже „ стоманен искра “, като каже на депутатите от торите, които заговорничат против неговото управление, „ или да се примирят, или да млъкнат “.

Това идва, откакто Джереми Хънт загатна идващия военачалник изборите ще бъдат през октомври, защото по-рано тази седмица той беше подложен на критика за бюджета от сътрудници. Премиерът настоя, че неговото „ работно съмнение “ обществеността ще се насочи към урните през втората половина на 2024 година - само че не загатна съответен месец.

Говорейки в своя подкаст Political Currency, господин Озбърн сподели: „ Днес бих споделил: „ Ще ви кажа по кое време ще бъдат общите избори, това ще бъде на тази дата. Това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР