Джордж Мартин, създателят на поредицата Песен за огън и лед“,

...
Джордж Мартин, създателят на поредицата Песен за огън и лед“,
Коментари Харесай

Дж. Р. Р. Мартин отказал роля в Игра на тронове

Джордж Мартин, основателят на поредицата „ Песен за огън и лед “, получил покана да се снима във финалния сезон на „ Игра на тронове “, оповестява уеб сайтът „ Ентъртейнмънт Уийкли “, оповестява " Площад Славейков ".

``
реклама

Шоурънърите Дейвид Бениоф и Дан Уайс предложили на писателя дребна роля (камео). Той трябвало да пътува от вкъщи си в Ню Мексико до снимачната площадка на сериала в Северна Ирландия и да вземе присъединяване в последните епизоди. Но Мартин отказал, с цел да не се разсейва от писането на дълго чаканото продължение на книжната си поредност – „ Ветровете на зимата “.

„ Дейвид и Дан ме поканиха да направя камео за последните епизоди, което ме изкушаваше – споделя Мартин пред „ Ентъртейнмънт Уийкли “. – Но не мислех, че си коства да отстранявам време да пътувам до Белфаст единствено за едно камео. “

Той показа, че към този момент е снимал сходна роля в пилотния епизод на „ Троновете “, само че тя трябвало да бъде презаснета с нови артисти – по този начин почитателите не го видяха на екрана.

„ В пилотния епизод бях един от гостите на сватбата на Денерис – отбелязва той. – Но по това време тя се играеше от Тамзин Мърчант, тъй че целият запис отиде на боклука, когато ролята пое Емилия Кларк. “

Мартин е легендарен с осемгодишната си битка да приключи шестата книга от сагата „ Песен за огън и лед “. Той възнамерява написването и на още една, седма книга от поредицата – „ A Dream of Spring “ (Мечта за пролет). Но читателите към момента чакат шестата.

„ Игра на тронове “ се завръща за последния си сезон на 15 април.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР