Джордж Лукас разкри, че Джар Джар Бинкс, един от най-недолюбваните

...
Джордж Лукас разкри, че Джар Джар Бинкс, един от най-недолюбваните
Коментари Харесай

Джар Джар Бинкс бил любимия герой на Джордж Лукас от "Междузвездни войни"

Джордж Лукас разкри, че Джар Джар Бинкс, един от най-недолюбваните герои в сагата " Междузвездни войни ", в действителност е неговият най-любим облик, съобщи Би Би Си.

74-годишният режисьор и продуцент изненада почитателите с това разобличаване на особено събитие по подов 20-годишнината от излизането на " Епизод I - Невидима опасност ".

" Това е един от обичаните ми филми и несъмнено, Джар Джар е моят обичан воин ", сподели Лукас посредством видео връзка.

Встрани от благосклонностите на Лукас обаче, хумористичният облик на извънземното гунган, който е първият от типа си представител в Галактическия сенат, в действителност е един от най-омразните измежду почитателите на " Междузвездни войни ".

В ранглиста на " Хъфингтън пост " за обичаните герои от поредицата, той заема 93-о място, а списание " Ролинг Стоун " изобщо не го включва в личната си ранглиста с обичани облици от сагата, допълвайки, че в случай че Дарт Маул е " облик от един от най-лошите кошмари на Джордж Лукас, то тогава от кое място ли е пристигнал Джар Джар? ".

Някои критици даже разказват Джар Джар като " несполучлив опит да угодиш на дете ", или даже още по-зле - като " расистки стандарт с несполучлив карибски акцент ".

Миналата година артистът Ахмед Бест, който озвучава и снима придвижванията на извънземния гунган, разкри, че ужасната реакция по отношение на героя му съвсем го е довела до самоубийство. В своя прочувствена обява в обществените медии Бест споделя фотография с дребния си наследник и написа: " 20 години, които ще се навършат следващата година, съм изправен пред медиен отзив, който продължава да въздейства на кариерата ми и през днешния ден. Това бе миг, в който за малко да сложа завършек на живота си. Все още ми е мъчно да приказвам за това. Оцелях и в този момент този дребен човек е моят подарък, че оцелях. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР