Джордж Клуни намекна, че може да спре да се снима

...
Джордж Клуни намекна, че може да спре да се снима
Коментари Харесай

Джордж Клуни намекна на край на актьорската си кариера

Джордж Клуни загатна, че може да спре да се снима във филми и да се концентрира върху работата си като режисьор.

Той направи изказването във връзка премиерата на кино лентата му Suburbicon, в който е зад, а не пред камерата. Лентата ще бъде показана в България на 17 ноември на Киномания 2017.

След Money Monster на Джоди Фостър през 2016 и Ave Cеsar на братя Коен, излязъл отново през 2016, Клуни не се е показвал пред камера, отбелязва „ Фигаро “.

След съвсем 50 кино лентата в кариерата си, откакто стана татко на близнаци през юни и откакто продаде алкохолния си бизнес, холивудският кумир съобщи в изявление за „ Таймс “, че към този момент не е на възраст за героични функции: „ Дълги години играх, в този момент съм на 56… Вече не съм този, който съблазнява момичето във филмите. И не би трябвало повече да съм подобен “.

Клуни въпреки всичко не затръшва изцяло вратата за актьорски функции. „ Ако някой ми предложи роля като на Пол Нюман в „ Присъдата “, ще приема неотложно. Но няма доста такива функции сега “, означи той.

Клуни продаде това лято компанията си за текила Casamigos, която притежаваше с двама другари, за 1 милиарда $. „ Имам пари и мога да се боря да върша филмите, които желая да направя. Ако погледнете функциите ми през последните години, доста от тези филми нямаше да бъдат направени без мен. (…) Това е положително потребление на известността. Ако имах потребност от пари, щях да направя друго. Снимал съм въпреки всичко и реклами за кафе “, споделя звездата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР