Джордж Клуни е едно от най-популярните и разпознаваеми имена в

...
Джордж Клуни е едно от най-популярните и разпознаваеми имена в
Коментари Харесай

Джордж Клуни забранил на жена си да гледа един негов филм

Джордж Клуни е едно от най-популярните и разпознаваеми имена в света, а кариерата му е изпълнена с редица триумфи, освен това освен пред, само че и зад камера. Той е артист, режисьор и сценарист. И макар че се гордее с множеството от плановете, в които е взел присъединяване, сходно на доста свои сътрудници, позволили неточности в подбора на заглавията в своята филмография, има и такива, от които го е позор. Наскоро прелестната му брачна половинка Амал разкри коя е лентата, от която той се срами, уточнявайки, че тя е безусловно неразрешена в дома им, написа life.dir.bg.

Преди няколко дни двамата участваха на премиерата на " The Tender Bar " - най-новата продукция, режисирана от Клуни, основната роля в която е поверена в ръцете на Бен Афлек. Семейството пристъпи хванато на разположение на аления килим, застелен под ярките светлини на прожекторите за събитието, състояло се в " DGA Theater Complex " в Лос Анджелис. За специфичната вечер брюнетката се бе спряла на нежна черна рокля със сребристи претекстове, допълнена от ефектни сандали на висок ток, чифт висящи обеци и дребна дамска чанта-клъч, до момента в който мъжът ѝ бе облечен с грациозен костюм, ризата към който бе решил да остави с разкопчана яка, предпочитайки да не поставя вратовръзка и папийонка.

Естествено, като една от най-любимите двойки на Америка, появяването им провокира голямо неспокойствие измежду присъстващите, а малко откакто стопираха да театралничат пред обективите на фотографите, се насочиха към публицистите от разнообразни медии, нетърпеливо чакащи да им зададат своите въпроси. Така от " Variety " попитаха холивудската звезда дали ще се появи в новия филм от вселената на DC - " Светкавицата ", защото историята за супергероя, движещ се със свръх скорост, е обвързвана с тази на Батман.

Джордж се превъплъти в облика на Брус Уейн през 1997 година в " Батман и Робин " , тогава обаче нито феновете, нито рецензията остана очарована от осъществяването му. Сега стана ясно обаче, че самият той също не счита, че се е показал на равнище.

" Когато човек унищожи франчайз по метода, по който го сторих аз, хората нормално извръщат очи, гледайки в друга посока, когато на хоризонта се появи подобен план, като " Светкавицата ", сподели Клуни, а по-късно половинката му взе думата, с цел да означи, че той даже не ѝ разрешава да гледа лентата у дома. " Просто желая жена ми да резервира уважението си към мен ", шеговито изясни артистът, уточнявайки, че съгласно него неуспехът му в пресъздаването на персонажа евентуално е главната причина да поканят още веднъж Бен Афлек в " Светкавицата ", вместо него.

Амал посочи, че макар филмът попада в листата със неразрешените заглавия в дома им, въпреки всичко някой ден, наследниците им - близнаците Ела и Александър, евентуално ще желаят да го гледат.

" Лошо е, в случай че 4-годишнотото ти дете пристигна при теб и ти съобщи: " Това не коства ". Мисля, че ще бъде доста мъчително ", счита Джордж.

Това обаче не е първият път, в който той разяснява играта си в съответната роля, в предишното пред " Hollywood Reporter " намерено сподели, че тя не е била по никакъв начин добра.

" Този неуспех ми сподели, че би трябвало отначало да се науча по какъв начин да работя, давайки всичко от себе си, тъй като се усещам виновен за пагубната рецензия, отправена към лентата ", посочи преди време Клуни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР