Джордж Клуни, Брад Пит и Робърт Де Ниро подкрепиха протеста

...
Джордж Клуни, Брад Пит и Робърт Де Ниро подкрепиха протеста
Коментари Харесай

Холивуд на протест срещу организаторите на Оскарите

Джордж Клуни, Брад Пит и Робърт Де Ниро поддържаха митинга на Холивуд, почнал преди броени дни, против проектите на уредниците на премиите „ Оскар “ по отношение на това премиите за операторско майсторство, монтаж и други категории да бъдат връчени по време на рекламите на церемонията в неделя, оповестява БГНЕС.

Сандра Бълок, Ема Стоун и Джон Хам също поддържаха отвореното писмо на Мартин Скорсезе, Спайк Лий и Алфонсо Курон, които приканиха за смяна на решението, „ обидно за експертите в тези категории “.

Припомняме, че Академията за кино изкуства и науки разгласи при започване на предходната седмица решението си да раздаде премиите в няколко категории в рекламните паузи на церемонията на 24 февруари. Според проектите скъсен запис на речите на спечелилите в тези категории ще бъде излъчен по-късно по време на директното предаване.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР