Джордж и Амал Клуни са едни от най-близките приятели на

...
Джордж и Амал Клуни са едни от най-близките приятели на
Коментари Харесай

Защо Джордж Клуни е притеснен за Меган Маркъл

Джордж и Амал Клуни са едни от най-близките другари на принц Хари и Меган Мaркъл. Bяха на сватбата им, вървят си взаимно на посетители, даже се заприказва, че точно звездната двойка ще са кръстници на бъдещия кралски правоприемник.

Приятелите са, с цел да се поддържа, ще си кажем. А Джордж Клуни го потвърждава. В последното си изявление за изданието WHO нямаше по какъв начин да се подмине тематиката за околните връзки с най-коментираната двойка в света. И се стигна до враждата сред Меган и татко й.

Видимо протичащото се с херцогинята напоследък е подразнило съществено Клуни. " Тя е жена, бременна в седмия месец, а на всички места e преследвана, по този начин както преди преследваха принцеса Даяна. Историята се повтаря, а всички видяхме по какъв начин приключи " , сподели артистът.
 Снимка 406054

Това несъмнено не е първият паралел, който се прави сред Меган и Даяна, само че от устата на Джордж Клуни ни звучи някак плашещо и реалистично, че в действителност може ориста на починалата брачна половинка на принц Чарлз да сe повтори. Дано, несъмнено, артистът не се окаже неприятен оракул.

Ние пък няма потребност да пророкуваме дали звездата от " Спешно поделение " и брачната половинка му Амал ще бъдат кръстници на бебето на Хари и Меган. Шеговито, тъкмо в собствен жанр, Клуни първо удостовери, а по-късно отхвърли , наблягайки, че е татко на близнаци и си има задоволително отговорности на главата.
 Принц Уилям, принц Хари, Меган Маркъл и едно предизвестие
Какво сподели Уилям за Меган, с цел да му се разсърди Хари

Двама братя и една жена

От думите му, че Меган е в седмия месец пък съдим, че раждането очевидно ще пристигна по-рано от предстоящото . Наскоро херцогинята на Съсекс показа пред свои почитатели, че чака бебето в края на април, началото на май. Но в случай че в този момент е в седми месец, огромното събитие евентуално ще се случи по-рано през април.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР