Джони Годро продължи рекордната в кариерата си серия от точки

...
Джони Годро продължи рекордната в кариерата си серия от точки
Коментари Харесай

Джони Годро продължи рекордната си серия при победа срещу Вашингтон

Джони Годро продължи рекордната в кариерата си серия от точки в 10 следващи мача, откакто вкара гол и подаде за още един при успеха на Калгари с 4:1 против Вашингтон в мач от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). С това " Пламъците " се изкачиха до трето място в Тихоокеанската дивизия на Западната конференция, изоставайки с точка от втория в класирането Лас Вегас и с две от водача Лос Анджелис.

Годро вкара и асистира за гола на Шон Монахан, който беше един от двата при числено предимство за спечелилия четири от последните си пет мача тим на Калгари. Микаел Беклунд и капитанът Марк Джордано също се разписаха за " Пламъците ", а Майк Смит избави 29 удара.

Mony and Johnny... deadly duo. #CGYvsWSH pic.twitter.com/sz1Pvv2DlB
— NHL (@NHL) 21 ноември 2017 година
Годро, по прякор " Джони Хокей ", има осем гола и 11 асистенци в последните 10 мача в лигата.

Ларс Елер вкара единствения гол за Вашингтон, който получи пет двуминутни санкции и загуби за трети път в последните си четири мача. Столичаните, за които Брейдън Холтби избави 35 удара, се намират на пето място в Столичната дивизия с точка зад Ню Йорк Айлъндърс, две зад Питсбърг и по четири зад Кълъмбъс и Ню Джърси.

That point streak @johngaudreau03 has – yeah that's been extended to 10 games. pic.twitter.com/a0VFX2QKN6
— NHL (@NHL) 21 ноември 2017 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР