Джони Деп си направи акаунт в TikTok след съдебната победа

...
Джони Деп си направи акаунт в TikTok след съдебната победа
Коментари Харесай

Джони Деп с акаунт в TikTok: Само за ден събра над 33,5 милиарда гледания

Джони Деп си направи акаунт в TikTok след правосъдната победа над някогашната брачна половинка Амбър Хърд в техния шумно отразен развой за клюка.

58-годишният артист е събрал повече от 1,6 милиона почитатели към понеделник вечерта в акаунта, когато го е основал, и на който е написал " Occasional Thespian " в биографията си. Теспиан е термин за артист. Деп не е последвал никой различен и не е харесвал изявления в акаунта.

Деп разгласява изказване в своите доказани сметки във Facebook и Инстаграм, което гласи: " Преди шест години моят живот, животът на децата ми, животът на най-близките ми хора, и всички, които от доста години ме подкрепяха и имаха вяра в мен, бяха вечно изменени. И шест години по-късно журито ми върна живота. Наистина съм преклонен. От самото начало задачата на завеждането на това дело беше да се разкрие истината, без значение от изхода.

Да приказвам истината беше нещо, което дължах на децата си и на всички, които останаха непоколебими в поддръжката си към мен. Чувствам се спокоен, като знам, че най-сетне реализирах това ".

Присъединяването на Деп към TikTok е вследствие на това, че получи мощна поддръжка от потребителите на платформата по време на процеса.

Според " Daily Mail " към понеделник хаштагът #JohnnyDepp имал повече от 33,5 милиарда гледания, а #JusticeforJohnnyDepp - 20,2 милиарда гледания. Саркастичен хаштаг #AmberTurd събра 4,3 милиарда гледания, до момента в който фразата #JusticeforAmberHeard имаше 85,9 милиона гледания. По 4,4 милиона души му стават почитатели на всеки кръговиден час, написа life,dir.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР